Euro Soccers
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease moderne manier van autorijden

In de huidige moderne maatschappij is een verschuiving gaande van consumeren naar consuminderen. Waar we in ons oude denkpatroon van ons kapitalistische systeem moesten bezitten, is bezit bij consuminderen juist niet meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan de platen, cd’s en dvd’s die in onze kast stof vingen, waar we nu streamen op het moment dat we daar behoefte aan hebben. Ook zo voor auto’s. Natuurlijk wil je een fysieke auto, maar waarom zou je de auto moeten kopen, als je particulier ook aan private lease kunt deelnemen? Geen kostenposten meer als onderhoud, verzekering, belasting, en geen reservering meer nodig voor afschrijving. De moderne autorijder doet aan private lease.

Wat is private lease?

Waar vroeger de extern consultant, account manager of ander commercieel ingezette kracht een lease auto reed, is het in deze tijd als particulier ook mogelijk om privé een nieuwe auto te leasen. Met een maandelijks bedrag verzeker je jezelf in een nieuwe auto rond te rijden zonder onverwachtse kosten. Het onderhoud, de verzekering, belasting en zelfs pech hulp zijn inbegrepen. Je hoeft alleen maar te rijden en te tanken. Voordelen van particuliere lease op een rijtje: – geen auto aanschaffen van je spaargeld of af te sluiten lening; – geen vast lasten als motorrijtuigenbelasting, verzekering, pech hulp; – geen hoge rekeningen voor onderhoud. Er zijn talloze lease maatschappijen die auto lease voor particulieren in de portefeuille hebben. Maar vaak zijn de kleine lettertjes een doorn in het oog en moet je opletten waar je aan begint met een private leasecontract.

Veilig particulier leasen

Een veilige manier van auto lease zie je bij XLEasy. De voorwaarden zijn duidelijk, eerlijk en transparant. Geen onduidelijke kleine lettertjes en gegarandeerd door het keurmerk Private Lease. Dus als je de moderne manier van privé een nieuwe auto rijden overweegt, kan ik je adviseren een kijkje te nemen op de heldere web site XLEasy.nl, waar je voor een vast maandbedrag met private lease van alle onvoorziene uitgaven af bent.

Gerelateerde artikelen

Mooie kofferbakmat voor je Ford kopen?

De beste cadeautjes voor kinderen

Op het gebied van Kever classic parts is Paruzzi nummer 1!