Euro Soccers
Image default
Auto’s en Motoren

Op het gebied van Kever classic parts is Paruzzi nummer 1!

Op de site van Paruzzi kun je van alles bestellen: Kever onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten. Het aanbod is eindeloos groot. Het Paruzzi team heeft een en ander in overzichtelijke rubrieken ingedeeld, om het zoeken goed te laten verlopen. We lichten de categorie ‘Bumpers t/m 7.1974, Chassis, Hand- en Voetbedieningen’ toe. Deze bestaat voor de Kever uit 11 pagina’s alfabetisch gerangschikte producten. Van een accuplaat groot (37×88) tot een Wolfsburg Edition versnellingspookknop. Andere Kever-componenten die erbinnen vallen zijn onder meer:

-bumpersteun rubbers voorzijde (per paar) van EMC;

-een IKS Cablex chokekabel 3770 mm;

-een complete A-kwaliteit bodemplaat links ( 1.2 mm dik) van het eigen Paruzzi merk;

-een gaskabel binnenkabel van label GEMO;

-een ORIGINAL Ersatzteile rempedaal veer;

-een Paruzzi tunnel inspectie deksel.

De meeste spullen zijn op voorraad en kun je dus al binnen enkele dagen in huis hebben. Is iets niet voorradig, dan gaat het Paruzzi-team het betreffende onderdeel zo snel mogelijk voor je bestellen.

VW Classic modellen

De Kever motoren van Paruzzi zijn oersterk. Net als alle andere onderdelen worden ze uitgebreid getest voordat ze verkocht worden.
De VW Classic die jij in je bezit hebt, is een aantal decennia geleden gemaakt, maar dit automerk is ook nu nog springlevend. Een modern model dat je veel op de weg ziet, is de up! Dit is een zeer compacte wagen, die je zelfs op heel kleine plekken kunt parkeren. Tegelijkertijd is hij ruim en bijzonder kleurrijk. In de up! passen 4 volwassenen mét hun bagage. Zoek je een perfecte auto voor in de grote stad en eentje waarmee je op vakantie kunt? De up! komt zeker in aanmerking. Met de T-Cross haal je alles eruit wat erin zit. Dit is de nieuwste Volkswagen USV. Hij rijdt veilig en functioneel en beschikt over slimme features. We gaan tot slot nog even terug naar de voorlopers van deze hippe voertuigen. Voor alle 7 klassieke typen (Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia, Kübel) kun je volop shoppen bij Paruzzi. Wat de bezorging betreft werkt Paruzzi samen met PostNL. De verzendtarieven staan op de website vermeld.

https://www.paruzzi.com/nl/