Euro Soccers
Image default
Auto’s en Motoren

De beste cadeautjes voor kinderen

Het cadeau voor de jarige is vaak het belangrijkste van de verjaardag en kinderspeelgoed staat dan ook altijd hoog op de lijst. Er zijn vele mogelijkheden, voor jong en wat ouder, voor een jongen of meisje, of speelgoed om te delen. Weet je nou niet precies wat je aan je kind, neefje of nichtje, of kleinkind moet geven? Denk dat altijd goed aan wat er op dat moment helemaal populair is. Koop je iets dat een vriendje of vriendinnetje ook heeft, dan kun je bijna nooit de fout in gaan. Uiteraard is een envelop met geld ook nooit verkeerd, maar speelgoed is toch altijd wat persoonlijker.

Cadeautjes voor een jongen

Op zoek naar een cadeautje voor je zoon, vriendje of kleinzoon? Met een bouwpakket zit

je in principe altijd goed. Een bouwpakket voor een huis, auto of speelgoed pistool is altijd een leuk idee. Dit kan van Lego zijn, maar ook hout is een optie. Met een bouwpakket zijn ze altijd uren zoet, en ook kun je vaak meehelpen met het in elkaar zetten van het pakket. Bouwdozen komen in vele vormen en maten en de moeilijkheidsgraad verschilt per pakket. Een technisch bouwpakket voor een kleine met iets meer inzicht is altijd een leuke uitdaging. Dit pakket kan bijvoorbeeld voor een auto, robot of legervoertuig zijn.

Cadeau tips voor een meisje

Voor een dochter, nichtje of kleindochter zijn er uiteraard ook veel mogelijkheden. Waar een bouwpakket voor jongens een leuk idee is, kunnen deze ook goed voor meisjes uitpakken. Een bouwdoos voor een poppenhuis is altijd een creatieve bezigheid en levert veel plezier op lange termijn. Ook kun je denken aan make-up doos of een sieraden set. Iets waar meerdere kinderen van kunnen genieten is bijvoorbeeld een walkietalkie. Laat de kinderen in geheimtaal fluisteren door te walkietalkie en doen alsof ze een spion zijn. Probeer je bij het uitkiezen van een cadeau in ieder geval altijd te verplaatsen in de ontvanger!