Euro Soccers
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi: dé winkel voor Volkswagen 3 eigenaren

Zoek jij een shop die een Kever motor te koop aanbiedt en ook gereedschap, onderhoudsproducten, boeken en merchandise in de collectie heef? Paruzzi is de winkel die je zoekt! Het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Een setje van 12 kruiskop deurbouten, een stuurhuis wormwiel keerring en een slotvanger wig: zomaar wat net nieuw binnengekomen items op www.paruzzi.com. Bovenaan op de homepage vindt je een zoekbalk, dus je hebt waarschijnlijk snel gevonden wat je nodig hebt. Gericht zoeken doe je door vooraf aan te geven welk type Volkswagen je hebt. Links bovenaan plaats je een vinkje. Weet je niet precies hoe het onderdeel heet, dan is het wellicht een idee om binnen een van de categorieën te zoeken. Overigens heeft iedere groep weer een subgroep. Kom je er op deze manier ook niet uit dan is er altijd nog de Paruzzi-klantenservice om je te helpen. De contactgegevens staan op de site.

Vanwege corona worden er allerlei evenementen afgelast, ook interessante bijeenkomsten voor bezitters van klassieke Volkswagens. Dit betekent dat je een aantal mensen waarschijnlijk al maanden niet hebt gezien. Wij hebben een idee. Om de vriendschap en gedeelde passie weer even wat leven in te blazen, trakteer je op een leuk hebbedingetje. Zomaar een paar voorbeelden, waarbij we een Spijlbus-bezitter voor ogen hebben:

-wit met blauwe Spijlbus wandklok;

-Spijlbus sleutelcovers;

-rood met blauwe Spijlbus-servetten (20 stuks);

-rood met zwarte Spijlbus schoudertas;

-picknickdeken met Spijlbus afbeelding (in blauw en wit) in een blauwe tas (ook met een Spijlbus erop);

-pet met daarop ‘The Ultimate Ride’ en een Spijlbus;

-koffie- / thee-mok met een blauwwitte Spijlbus;

-etui voor pennen of make-up in rood met geel en een rood-witte Spijlbus erop afgebeeld;

-lichtsnoer van 3 meter met 20 kleine, lichtgevende, gekleurde Spijlbusjes (de AA-batterijen -je hebt er 3 nodig- zitten er niet bij);

-zwart-rood-witte Spijlbus ijskrabber;

-zilver-blauw-witte Spijlbus flessenopener en sleutelhanger inéén;

-zilver-rode deluxe Spijlbus flessenopener;

-Spijlbus BBQ toolpakket van bamboe en RVS in een handige opbergtas met rits.

Hier zit vast iets tussen waar jij iemand heel blij mee kan maken!

https://www.paruzzi.com/nl