Euro Soccers
Image default
Auto’s en Motoren

Een goede autorijles in Nijverdal afnemen

Bij de autorijles in Nijverdal kan je kiezen uit een aantal pakketten die je daar kunt gaan afnemen als je wilt gaan starten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit het eerste pakket dat er is samengesteld. Dit pakket van de autorijles in Nijverdal heeft 28 lessen exclusief een gratis proefles. De lessen duren een uur en dat is wel een goed punt waar je naar moet kijken als je rijscholen met elkaar gat vergelijken. Misschien is de uur prijs van andere rijscholen wel een stuk goedkoper, maar hebben zij lessen van drie kwartier of 50 minuten. Naast het aantal lessen bevat het pakket nog een boek van 30 euro waar je de theorie van de rijlessen in kunt gaan leren. Het praktijk ter waarde van 220 euro zit ook bij het pakket inbegrepen, net als de tussentijdse toets ter waarde van 158 euro. Je kunt dit betalen in 3 termijnen. 

De pakketten

De autorijles in Nijverdal heeft ook nog 2 andere pakketten waar je uit kunt kiezen. Het meest gekozen pakket is het tweede pakket, waar ook een gratis proefles in zit en 32 lessen aan je worden aangeboden. Ook deze lessen duren weer een volledig uur en het pakket bevat net als het eerste pakket een praktijk examen enen tussentijdse toets, een boek voor de theorie en je kunt dit pakket in maar liefst 4 termijnen betalen. 

Prijzen pakketten

Daarnaast heb je nog een derde pakket waar je uit kunt gaan kiezen als je autorijles in Nijverdal gaat nemen. Dit pakket bevat ook een gratis proefles, maar in dit pakket worden 35 lessen van een uur gegeven. Het bevat ook twee examens en een boek. Deze kan je betalen in 5 termijnen. De prijzen van de pakketten zijn logischerwijs oplopend. Het eerste pakket kost 1400 euro, het tweede pakket heeft een bedrag van 1500 euro en het derde pakket kost 1600 euro. De autorijles in Nijverdal wordt gegeven door professionals.Gerelateerde artikelen

Mooie kofferbakmat voor je Ford kopen?

De beste cadeautjes voor kinderen

Op het gebied van Kever classic parts is Paruzzi nummer 1!