Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

Internationaal Chauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar CE chauffeurs voor het overbrenging van agf door Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Belgi? en Frankrijk

Functie eisen :

-rijbewijs ce
-bestuurderskaart
-code 95?
-ervaring als internationaal chauffeur
-ervaring met het rijden van gekoelde producten/diepvries producten is een pr?

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever die specialistisch is in internationaal agf wegtransport zijn wij per ongezouten opzoek naar een vrachtwagenchauffeur ce. het bedrijf is een eigentijds internationaal vervoersbedrijf met behulp van een eigen wagenpark van omstreeks 50 vrachtwagens. onze opdrachtgever is een 24/7 bedrijf die gehouden is voor het wegtransport van groenten en fruit van teeltbedrijven naar distributiecentra? in de functie van internationaal ce chauffeur bij onze opdrachtgever ben je gehouden voor? gekoelde producten vervoeren naar distributiecentra in engeland, europees land, duitsland en de benelux. je bent zelf gehouden voor het beladen en leegmaken van de producten wat met een ( elektrische ) pompwagen gebeurt. er wordt enige flexibiliteit? verwachten van de bestuurders aldaar je 12 dagen van huis af kan zijn, of 5 dagen van huis. Je hebt +/- 4 stops op een dag en je rijdt het meeste in de nacht.

Dit bedrijf staat beroemd om hun goede zorg voor hun bestuurders, zo kom je in de e-schaal van de tln cao en is het voorstelbaar om een vaste auto te krijgen. Ben jij de chauffeur die zij zoeken?! Twijfel niet en reageer snel!

Opleiding

Vmbo

Aanbod

– Salaris conform TLN
– Salaris per week, tussen de ?800,- en ?1000,- netto per week ?

https://www.vindazo.nl/keywords/internationaal-chauffeur.html