Euro Soccers
Image default
Bedrijven

Vakantie in eigen land

Laten we eerlijk zijn, elk Nederlands gezin hunkert ernaar om eens per jaar lekker op vakantie gaan in het buitenland. Toch is dat tegenwoordig niet meer perse nodig aangezien de tropische zomers in Nederland vrij normaal worden. Wist je dat ook in Nederland heel veel te zien is? Genoeg om niet in je eentje te kunnen ontdekken in ieder geval. Wij zoeken een deel vakantiebestemmingen uit in Limburg met bijpassende activiteiten.

 

Het hoge zuiden

De kans is vrij groot dat het grotendeel van Nederland Zuid-Limburg alleen kent van haar heuvels. Hoewel dit een grote trekpleister is zijn er zeker nog andere dingen te doen. Laten we beginnen met wandelen. Het gebied biedt ontzettend veel mooie fietsroutes en wandelpaden, wat het een geschikte locatie maakt om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Neem een kijkje in het gebied tussen Vaals en Gulpen. Dit gebied werd in 2005 namelijk verkozen tot mooiste landschap van Nederland door Stichting Natuur en Milieu.

 

Verder kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in het Bourgondische Maastricht. Hier liggen veel terrasjes en dus ook veel mogelijkheden om tot rust te komen. Maastricht is een stad met geschiedenis, dus kijk er aandachtig om je heen! Geen auto om op de locatie te komen? Autoverhuur De Mulder heeft een ruim assortiment met daarin geschikte auto’s om van A naar B te reizen.

 

 

 

 

 

Een kijkje in het noorden

Je zou het misschien niet direct verwachten maar Limburg is een provincie waarin heel veel te doen is. In het Noorden van Limburg ligt namelijk ‘het witte stadje’. Thorn is een mooie plek om eens gezien te hebben. Bij restaurants en cafés aan de maas is het mogelijk om een lekker drankje doen en een hapje eten. In de zomer is het mogelijk om er een sloep te huren. Tip: neem een koelbox mee met de tropische temperaturen! Leg de boot op het midden van de maas en neem een lekkere verkoelende duik. Bekijk ook zeker de monumenten! Het is een stadje met geschiedenis.

Verder kun je in Noord Limburg genieten van het prachtige landschap dat het gebied te bieden heeft. Neem eens een wandeling door de Groote Peel!

 

Verder ligt er een prachtige camping in de buurt van Midden-Limburg. Camping de Leistert in Roggel is al jaren populair bij vakantiegangers. Dit park is niet alleen erg geschikt voor kinderen, maar is ook geschikt om van te genieten in rust. Het park heeft een binnen- en buitenzwembad, beide met glijbanen. Het park is gelegen in een mooi gebied, omringd door veel bos.

https://autoverhuurdemulder.nl/?

Gerelateerde artikelen

Wonen in Limburg

De perfecte slaapkamer

Hoe zorg je voor een persoonlijk kerstpakket voor elke medewerker?