Euro Soccers
Image default
Bedrijven

Stukadoor Enschede: de directie beseft dat het om heel veel werk gaat

Snelle stukadoor Enschede. De hele directie zit bij elkaar aan een grote tafel. Je mag één keer raden welke kleur deze tafel heeft. En wat denk je, meteen raak, een schot midden in de roos, een voltreffer. Het juiste antwoord is geel, u en ik hadden het bij het juiste eind. De directie bestaat uit de heer Ad van de Gele Lo, de heer Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo. Zij zijn heel blij met de brief. Stukadoor Enschede.

De landkaart wordt op de grote, gele tafel gelegd

Stukadoor Enschede. Het gaat om heel veel werk. Het gaat dus om het oude klooster in Ell nou dan weet je het wel. Moeder overste Maria van de zeer oude non No Mas heeft in de brief duidelijk laten weten wat ze wil. Daarvoor verdient ze een groot compliment. Waar ligt het dorp Ell precies? Ad van de Gele Lo pakt de landkaart uit de kast. De firma van de Gele Lo heeft erg goede landkaarten. Dit is ook hard nodig, het gebied wat geel ziet groeit hard. Stukadoor Enschede.

De firma van de Gele Lo heeft zelfs een routeplanner in dienst

Stukadoor Enschede. De te rijden routes worden bij de firma van de Gele Lo heel zorgvuldig gepland. Dit is de taak van de routeplanner. Hierbij komt veel kijken want de kortste route is zeker niet altijd de beste route. Er wordt met heel veel zaken rekening gehouden. De routeplanner houdt bij waar en wanneer in ons kleine land files staan. Hoe lang de files zijn en hoeveel vertraging de files veroorzaken. Ook wordt er rekening gehouden met de aard van het wegdek. Goed plannen is belangrijk. Stukadoor Enschede.