Euro Soccers
Image default
Bedrijven

Een veilige werkomgeving met behulp van een airsock

Een werkplek moet aan verschillende eisen voldoen op grond van de ARBO wet. Een daarvan is een goede ventilatie. Hier kunt u voor zorgen met behulp van een airsock. Dit is een flexibele luchtslang die ervoor zorgt dat er continu verse lucht wordt aangezogen en in de ruimte wordt verspreid. Zo zorgt het systeem ervoor dat virussen en andere schadelijke stoffen snel worden afgevoerd. Zo zorgt u voor een gezonde werkomgeving zonder dat er op een minder aangename manier moet worden geventileerd. Een raam openzetten is nu eenmaal niet altijd mogelijk en lang niet altijd comfortabel. Er kan bijvoorbeeld hinder zijn van verkeerslawaai als een raam wordt opengezet.

Verse lucht in iedere ruimte

Het airsock systeem dat wordt geleverd en geïnstalleerd door BLT Luchttechniek uit Breda biedt een oplossing voor talloze situaties. Want natuurlijk is er niet alleen behoefte aan verse lucht op kantoor. Ook in uw restaurant, school, sportzaal of winkel wilt u dat de lucht schoon en veilig is. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw personeel veilig kan werken en dat bezoekers of klanten zich comfortabel voelen. Voor bepaalde sectoren gelden hiervoor regels, u kunt daaraan voldoen door dit systeem te laten plaatsen. Hiermee verkleint u het risico op verspreiding van besmettelijke ziektes aanzienlijk. Dit is sinds de uitbraak van corona in 2020 een gewild item voor veel ondernemers en instellingen.

Wat zijn de kosten voor schone lucht

Als u de ventilatie in uw bedrijfspand wilt verbeteren dan wilt u natuurlijk weten welk bedrag u hiervoor op de begroting moet opnemen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen bij BLT Luchttechniek. Op hun website vindt u uitgebreide informatie hoe het systeem met de airsock werkt. Hier is ook een contactformulier beschikbaar waarmee u uw vragen kunt stellen of meteen een aanvraag kunt doen voor een vrijblijvende offerte.

https://www.bltluchttechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Grote opslagruimte in het mooie amersfoort

Hele jaar plezier van airco in Leiden

Een betrouwbaar autobedrijf in Houten voor uw onderhoud, apk-keuring en occasions