Euro Soccers
Image default
Bedrijven

Als particulier geld investeren in vastgoed met een goed rendement

Zorgeloos geld investeren in recreatief vastgoed lijkt voor u misschien onmogelijk, maar dat is het niet! Bij Center Parcs Vastgoed beschikken ze over ruim 50 jaar aan ervaring in deze branche. Op een veilige manier investeert u als particulier en ontvangt u 100% huuruitkering van uw vakantiewoning. Dit is ongeacht de bezettingsgraad van de cottage waar u in belegt. Al ruim 18.000 investeerders hebben het vertrouwen in dit bedrijf. Wacht niet langer af en neem deze stap ook, zodat u één van deze investeerders wordt. De vakantieparken liggen in mooie natuurgebieden in Nederland, Duitsland en België, maar er zijn tevens kansen in de prachtige omgevingen van Frankrijk en Spanje.

Kies voor vastgoed in het mooie Nederland of in het fijne buitenland

Center Parcs Vastgoed biedt vele kansen voor het investeren van geld in vastgoed in het binnen- en buitenland. Zo kiest u voor één van de vakantiewoningen in een mooi natuurgebied in Nederland. Wellicht bent u meer geïnteresseerd in de duurzame beleggingskansen over de grens. Onder andere in de prachtige natuur van België, Duitsland, Frankrijk en Spanje zijn er mooie kansen om geld te investeren in vastgoed. Center Parcs Vastgoed doet veel voor het milieu. Dit ziet u onder meer terug op de vele vakantieparken. Het bedrijf gebruikt weinig chloor, scheidt afval en elke vakantiewoning is voorzien van een slimme thermostaat. Door dat laatste blijft een energierekening voor u als investeerder ook laag. Dit maakt het voor u wellicht nog aantrekkelijk om de stap te nemen richting een beleggingspand.

Investeer veilig en zeker in recreatief vastgoed

Neem de stap en investeer in Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf neemt het onderhoud en de exploitatie voor u uit handen. Hierdoor belegt u zorgeloos in onroerend vastgoed. Vanaf de allereerste oriëntatie tot en met de aankoop begeleiden adviseurs en makelaars u op professionele wijze. Dit kunnen zij doen door hun uitgebreide vakkennis op het gebied van toeristisch management en recreatief vastgoed. Contacteer deze onderneming en voor u het weet belegt u in een mooie vakantiewoning.

Gerelateerde artikelen

Wonen in Limburg

Hoe werkt een medewerkersonderzoek?

Psychologisch hulp door Piekerpoli