Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar de juiste baan met Biotech recruitment

Je hebt een studie afgerond op het gebied van Life Sciences en bent op zoek naar een baan. Je hebt eventueel ook al ervaring met het werken binnen deze branche. Desondanks gaat een nieuwe baan vinden momenteel even niet zo makkelijk. En dat is heel normaal, dit is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Want voor jou is het niet alleen belangrijk om elke maand een salaris op je rekening gestort te krijgen. Je wilt een baan hebben waarbij je iets betekent voor de werkgever en waar je voldoening uithaalt. En om je bij deze zoektocht te helpen, zijn er specialisten op het gebied van recruitment in de Biotech-branche: MY Recruitment.

Ervaringsdeskundigen die jou helpen tijdens je zoektocht

De consultants die in het MY Recruitment-team werken hebben jarenlange ervaring binnen de Farma- en Biotech-industrie. Vaak hebben zij zelf gewerkt binnen deze branche. Met deze kennis kunnen zij goed luisteren naar jouw wensen en snappen zij waar je naar op zoek bent. MY Recruitment staat in nauw contact met bedrijven op de Life Sciences-markt die een openstaande vacature hebben. Hun doel is door middel van het enthousiasmeren van kandidaten en een persoonlijke ‘touch’ een perfecte nieuwe samenwerking te vinden tussen werkgever en professional.

Samen op zoek naar de perfecte baan

Via de website van MY Recruitment kun je reageren op vacatures. En voordat je een sollicitatiegesprek voert met het bedrijf dat de vacature wilt invullen, word je geholpen door een van de consultants gespecialiseerd in Biotech-recruitment. Zij nemen contact met je op en ondersteunen je tijdens het proces. Staat er op dit moment geen vacature open die jou aanspreekt? Geen probleem. Schrijf jezelf dan in bij MY Recruitment. Zij gaan met je in gesprek omdat zij geïnteresseerd zijn in jouw wensen. Na dit gesprek wordt samen met jou de zoektocht in gezet naar een passende vacature.

https://www.my-recruitment.com/