Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

Volg een bhv-cursus op een locatie naar keuze in omgeving Amsterdam

Wilt u een bhv-cursus volgen in regio Amsterdam? Bijvoorbeeld omdat uw werkgever dit van u verlangt of omdat u uit eigen beweging graag wilt weten hoe u moet handelen in een noodsituatie? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij ProfHire uit Velserbroek. Deze specialist biedt bhv-cursussen van topkwaliteit die u bij hen op locatie kunt volgen, of bij u in de buurt. U kunt hier een basiscursus volgen, maar een herhalingscursus om uw kennis op peil te houden en het certificaat geldig te houden, behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook een opleiding tot Ploegleider bhv en een opleiding tot Coördinator bhv. Zo is er altijd wel een bhv-cursus die aan uw wensen voldoet.

Bhv-cursussen voor particulieren en bedrijven

Als u een bhv-cursus volgt bij ProfHire uit Velserbroek, nabij Amsterdam, ontvangt u bij succesvolle afronding altijd een NIBHV-erkend certificaat. Zo weet u zeker dat u de juiste kennis heeft opgedaan en kunt u officieel bhv’er worden op uw werk. Maar uiteraard staat deze specialist niet alleen voor particulieren klaar die de fijne kneepjes van het vak willen leren. Ze helpen ook bedrijven om hun medewerkers op te leiden tot bhv’er en om herhalingscursussen te verzorgen om de opgedane kennis up-to-date te houden. Hiervoor kunt u een offerte op maat bij hen opvragen, zodat u precies weet wat het kost om uw medewerkers op te leiden.

Een uitgebreide dienstverlening op het gebied van bhv

De dienstverlening van ProfHire is ontzettend uitgebreid. Het bedrijf staat niet alleen klaar voor mensen die een bhv-cursus willen volgen in regio Amsterdam, maar is er bijvoorbeeld ook voor bedrijven die hun voorraad veiligheidsmiddelen willen aanvullen. Hierbij heeft u keuze uit een ruim assortiment dat varieert van complete bhv-kasten tot veiligheidshesjes en -brillen en van rookmelders tot pleisterautomaten. Zo haalt u alles omtrent bhv bij één bedrijf en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

https://www.profhire.nl/