Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

Een van de grootste werving- en selectiebureaus met HRM-vacatures in regio Leiden

Human resource management, of afgekort HRM, is een breed vakgebied met veel verschillende functies en mogelijkheden. Het is daarom niet zo gek dat er diverse werving- en selectiebureaus zijn in regio Leiden, maar ook elders in Nederland, die gespecialiseerd zijn in HRM. Profession uit Leiden is bijvoorbeeld een van deze werving- en selectiebureaus met een gerichte focus op HRM-vacatures. Zij zorgen daarbij voor een uitstekende begeleiding van werknemers gedurende het gehele traject. Hierdoor kan de werknemer zich optimaal ontwikkelen in zijn of haar vakgebied, ongeacht de functie en het bedrijf. Wil jij ook graag aan de slag gaan in HRM en daarbij goede begeleiding ontvangen? Ontdek dan de mogelijkheden van dit werving- en selectiebureau.

Kies voor een interim functie of een vaste baan bij een erkend bedrijf

Bij Profession is de keuze voor een baan zeer uitgebreid. Je vindt er vacatures voor bijvoorbeeld HR-assistants, HR-businesspartners, recruiters, salarisadministrateurs, HR-adviseurs en MD adviseurs. Je hebt daarbij ook nog eens de keuze uit interim en vaste functies. Werk je liever voor verschillende opdrachtgevers om zo meerdere mensen te leren kennen en jezelf optimaal te ontwikkelen? Dan is een interim HR-functie wellicht wat voor jou. Een vaste baan past beter bij mensen die echt een band op willen bouwen met een bedrijf en collega’s. Wat jouw wensen en ambities ook mogen zijn, de experts van Profession geven jou te allen tijde persoonlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je aan de slag gaat bij een opdrachtgever die echt bij jou past.

Neem contact op met dit werving- en selectiebureau

Wil jij graag aan de slag gaan als HR-specialist bij een erkend bedrijf in Alphen aan den Rijn of de omgeving van Leiden? Neem dan contact op met de experts van Profession, een van de grootste werving- en selectiebureaus met diverse HRM-vacatures in Leiden en omstreken.