Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

VERPLEEGKUNDIGE

Wat ga je doen?

Als PAR-verpleegkundige op onze chirurgische afdeling zult u worden blootgesteld aan veel verschillende ziektebeelden, zodat u uw kennis kunt ontwikkelen en verdiepen. Voor patiënten is een operatie meestal iets spannends. U kunt de patiënt indien nodig geruststellen en u kunt eventuele problemen of onduidelijkheden oplossen, zodat de patiënt zo gemakkelijk mogelijk naar de operatiekamer kan gaan. U ontvangt chirurgische patiënten, controleert Vito Flow en voert operaties en inspecties uit ter voorbereiding op de chirurgische ingreep. Ook assisteer je de anesthesist bij de voorbereiding op de ingreep. U doet suggesties en instructies voor de Vito Flow-inspectie en draagt ​​de patiënt over aan de anesthesiemedewerker. Je werkt nauw samen met de herstelverpleegkundige en anesthesiemedewerkers.

Het doel van deze vacature is om verpleegkundigen kennis te laten maken met de activiteiten en aandachtsgebieden in het operatiekamercomplex. Dit profiel heeft een tijdelijk kenmerk van -maanden. Na deze maanden wilt u uw revalidatie voortzetten, waarbij u ook wordt opgeleid tot revalidatieverpleegkundige. Dit is een contract voor onbepaalde tijd.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd heeft de mogelijkheid om door te groeien naar onbepaalde tijd. Maak kennis met de wereld van de OK en begin te zijner tijd met het opleiden van revalidatieverpleegkundigen. Werktijden kunnen met elkaar worden afgesproken. De activiteiten / PAR worden alleen overdag uitgevoerd. Tijdens het herstelproces worden variabele en toegankelijke services toegepast. De arbeidsvoorwaarden voldoen aan de CAO van het ziekenhuis. Ze worden ingedeeld volgens de functionele groep FWG en gepromoveerd tot FWG na het behalen van een diploma herstelverpleegkundigen.

Wie ben jij?

Je hebt al een diploma verpleegkunde. Relevante werkervaring als geregistreerd verpleegkundige op de chirurgische afdeling. U kunt zelfstandig werken. Je bent ook een verantwoordelijk en toegewijd teamlid. Je hebt een proactieve en flexibele instelling.

Zorgen voor het comfort van dagelijkse activiteiten en mensen die zorg nodig hebben (opstaan, lopen, postoperatieve zorg …), verwerken van medisch afval en herbruikbare medische apparatuur of verwerking (desinfectie, desinfectie, sterilisatie), Volg het dossier administratief op (aankomst en vertrek of overplaatsing van zorgbehoevenden, archief …), en leg de voordelen van zorg erin uit; volg de klinische toestand van de zorgbehoevende op (stabiliteit, uitscheiding, gedrag …). ) Bespreek de evolutie van klinische condities met het interdisciplinaire team

HBO Verpleegkunde (voorheen middelbaar beroepsonderwijs of gecertificeerde opleiding)

https://www.vindazo.be/vacatures/anesthesiemedewerker.html

Gerelateerde artikelen

Je als professional aansluiten bij een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening

Ontvang ondersteuning in uw zoektocht naar een interim data-analist

Chef kok