Euro Soccers
Image default
Telefonie

De IPhone 12 en de Coronacrisis

Door de Coronacrisis ziet de wereld er anders uit dan normaal. Zo zijn er in veel landen maatregelen genomen om het virus tegen te gaan. De vrijheden van mensen worden ingeperkt en de sociale contactmomenten worden drastisch verlaagd. Dit zorgt ervoor dat mensen minder sociaal kunnen zijn. Aan de andere kant hebben veel bedrijven het moeilijk omdat zij veel minder producten verkopen. Ook Apple heeft hier last van. Mensen besteden hun geld anders en aan andere dingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geld dat niet meer wordt uitgegeven aan een vakantie omdat je niet kunt vliegen naar veel landen. Dat geld wordt nu of gespaard of andere producten of diensten uitgegeven.

De IPhone 12

Apple komt elk jaar met een nieuwe smartphone. Echter hebben zij dit jaar last van de Coronacrisis. Het is bijvoorbeeld moeilijker om de grote hoeveelheid smartphones te maken omdat er veel schakels tussen zitten. Deze schakels bevinden zich in meerdere landen. Maar doordat deze landen soms voor elkaar de grens hebben gesloten vanwege corona ligt het transport soms stil. Een mooi voorbeeld hiervan is de Playstation 5 waarvan er dus 25% minder zijn gefabriceerd dan van te voren verwacht. Hierdoor was er in Nederland al na een halfuur, niets meer te krijgen. Apple zag dit ook aankomen en heeft vandaar dan ook de datum van hun persmoment verplaatst naar 14 oktober. Op deze datum zullen zij de IPhone 12, de IPhone 12 Pro en nog andere varianten van de IPhone 12 bekendmaken.

Een IPhone 12 Pro hoesje

De IPhone 12 zal wederom weer voor een relatief dure prijs in de markt worden gezet. Het is dan dus ook belangrijk dat jij jouw nieuwe IPhone 12 goed beschermd. Dit is bijvoorbeeld tegen vallen maar ook tegen krassen die bijvoorbeeld door sleutels ontstaan. Er zijn dan ook verschillende soorten telefoonhoesjes die helpen bij het voorkomen van verschillende soorten schade. Dit is dan bijvoorbeeld een speciaal hoesje tegen waterschade. Deze is dan dus ook waterdicht. Daarnaast zorgen een groot aantal IPhone 12 Pro hoesjes ervoor dat er geen stof via de achterkant de smartphone inkomt. Voor de meeste vrouwen is het ook belangrijk dat een IPhone 12 Pro hoesje er goed uitziet vandaar dat het dus ook een mode item kan zijn.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Hoesjes