Euro Soccers
Image default
Banen en opleidingen

Sales executive

Sales executive

Cloud heeft nog nimmermeer zo in de belangstelling gestaan als nu. De functie van sales executive bij saasplaza is voor jou dan ook dé ultieme kans op maximale impact. Onze cloud oplossingen gesteld klanten in staat om flexibel te wedijveren in de snel veranderende wereld. We bieden je een competitief gage, een hit gedreven toeslag opportunity en een topklasse leaseauto, want je bent grotendeels onderweg. Onze ambitie? onbeperkt hoog, net als die van jou.

De usp’s van werken bij saasplaza als sales executive in de cloud heb je de emanciperen voor het uitkiezen. Je wil dus helder bezitten wat de usp’s zijn van werken bij saasplaza. Wij zetten het voor je op een rij:

Saasplaza is een mondiaal toonaangevende cloudprovider van microsoft azure applicatie diensten ; we bezitten certificeringen als azure expert en azure elite msp van microsoft, wat ons goed positioneert als premium provider ; klanten als brunel, tony chocolony, usg en nog veel meer, zijn grootst positief over onze cloud diensten, check hier voor meer referenties ; je werkt met onwijs gedreven en ervaren cloud experts ; jouw internationale klanten kunnen ramen op flexibele oplossingen, met scalability, 24/7 “follow-the-sun” support en state-of-the-art cloud expertise ;

Wij zijn afdeling van de beursgenoteerde rib-groep, je hebt dus toegang tot een groot netwerk ; gezamenlijk met de ceo ( jouw manager ) en marketing bepaal je aan welke events je deelneemt, diegene die de meeste leads opbrengen ;

Met pakweg 75 collega’s zijn we een dynamische organisatie met een persoonlijke sfeer. Jij hebt hit als sales executive baan jij de weg naar nieuwe klanten in europa, met focus op multinationals vanuit nederland. Jij bepaalt zelf je agenda. Jouw dag? opbellen, netwerken en prospects bezoeken. Met jouw sales ervaring gecombineerd met onze azure service- expertise, kom je overal binnen. Het huiduitslag mag er zijn : jij sleept gerenommeerde ( internationale ) enterprise- en softwarebedrijven als clixebnt binnen. Daarna geef je het account graag over aan de cloud experts en de customer hit manager. Jij wil immers weer de weg op. Als ‘die-hard’-sales maak je zo ons team van account-executives compleet:

Je vindt nieuwe zakelijke kansen ; via je inherent netwerk, door prospects te benaderen, relaties met microsoft of andere strategische vrouwen te gebruiken en door marketingleads op te volgen ; je biedt klanten hoogwaardige voorstellen door tezamen met onze technische teams zakelijke en technische behoeften te overbrengen en erop te anticiperen ; je werkt tezamen met het marketingteam aan het genereren van leads ; je komt ‘thuis’ met aansprekende leads doordat je deelneemt aan en spreekt op branche-evenementen ; je geel met glorieus het management inzicht in jouw successen en kansen in de markt. Jij bent onze nieuwe hunter met de enige echte 100 % hunter mentaliteit. Als sales executive overzie je de markt, zet je touwtjes uit en laat je geen kans onbenut. Met empathie, lef én volume overtuig je prospects van de toegevoegde zin van migreren naar de cloud met saasplaza. Jij kunt de behoefte van de klant uitstekend inschatten door jouw uitgebreide inhoudelijke bekende van iaas en paas. Je schetst automatisch wat de cloud kan bijdragen aan business doelstellingen. Dat is wat jij al jaren doet. Met succes. Jij bent een deal-maker pur sang. Je gunfactor is hoog, net als je inlevingsvermogen in klanten. Jij beschikt voorts over:

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding ; minimaal 5 jaar ervaring in salesfuncties en bewezen succesvolle sales in cloud, iaas/paas, microsoft azure, google of amazon ; je bent een geboren netwerker en beïnvloedt de juiste stakeholders hierbinnen de dmu ; je spreekt net zo makkelijk met saasplaza cloud experts als op c-level bij de panorama ; je bent een gepassioneerde zelfstarter en hanteert een professioneel, procedure gestuurde verkoopaanpak ; je spreekt en schrijft vloeiend engels en nederlands. Aanbod

Een competitief gage, uitstekende bonusregeling en een pittige leasewagen ; mobiel en computer ; parkeren voor de deur van ons schrijftafel in regio mokum ( badhoevedorp ) ; uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; je werkt in een internationale context, je vindt bij ons collega’s met 20 verschillende nationaliteiten. We werken vanuit kantoren in mokum, san diego en singapore ; wij aaneenschakelen dit met een persoonlijke sfeer, elke dag verse lunch die we met mekaar eten, we vieren verjaardagen en er is aandacht voor het organisme ; flexibele werkuren en thuiswerk mogelijkheden ; internationale carrièremogelijkheden ; vreugde naast hard werken, we bezitten vrijdag middag borrels en andere events.

Solliciteren? we scheppen het je makkelijk. Druk op de sollicitatiebutton en upload je cv, een link naar je linkedin profiel en beweegreden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/thuis-werken.html