Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zorgvuldig uw data beheren met een API platform

Botsen uw digitale applicaties nogal eens? Dat is erg vervelend, gelukkig is er een oplossing voor handen. Het is tijd voor een integratieplatform. Hiermee tilt u de digitale omgeving van uw bedrijf in één keer naar de eenentwintigste eeuw. Het API platform van techbedrijf Datacon bereidt uw bedrijf voor op de toekomst en zorgt ervoor dat alle online apps die uw bedrijf hanteert naadloos samenwerken. Het overkoepelende systeem zorgt ervoor dat elke app optimaal en vrij functioneert, waardoor data gemakkelijk wordt uitgewisseld. Het API platform zorgt voor meer flexibiliteit binnen uw organisatie. Het unieke platform, met de naam iPaaS, zorgt ervoor dat alle data geïntegreerd wordt en gedeeld kan worden.

Een nieuw digitaal jasje voor uw bedrijf

Waarom moet u updaten naar een API platform? Simpel: API heeft de toekomst. Dat is absoluut een onweerlegbaar feit. De zogenaamde digitale ‘service bus’ zorgt voor het ontsluiten en het koppelen van data, dat over heel het netwerk kan worden gedeeld. Het integratieplatform vergroot de productiviteit van heel uw netwerk aanzienlijk. Bovendien werkt het platform kostenbesparend. Kiest u voor een API platform van Datacon, dan is het handmatig data invoeren ineens verleden tijd. Handmatig invoeren wordt namelijk zo goed als overbodig. Ideaal natuurlijk, want dat kost allemaal tijd en tijd is geld. Met behulp van het integratieplatform heeft u alle benodigde analyse-hulpmiddelen real-time tot uw beschikking.

Sta direct in contact met uw klanten

Het integratieplatform is ideaal in te zetten om met klanten in contact te treden en ook het klantcontact te bewaren. Het integreren van klanten in het netwerk wordt een fluitje van een cent, mits u gebruik maakt van de diensten van Datacon in onder meer applicatie-integratie, API management en data-integratie. Het iPaaS systeem maakt gebruikt van toonaangevende software van onder andere Boomi, Azure, Informatica en MuleSoft. Schakel daarom deze expert in en neem contact met hen op!

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar één van de snelste transportbedrijven van Nederland? Hier moet u zijn!

Een nieuwe domeinnaam voor uw bedrijf vastleggen bij deze specialist

Dé salarisadministrateur in de buurt van Dordrecht