Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze Lean coach in omgeving Amsterdam leert jou om slimmer en productiever te werken

Bij L6sigmacoach kun je in contact komen met een ervaren Lean coach in omgeving Amsterdam. Een Lean coach is een coach die je kan helpen om bedrijfsprocessen effectiever te maken. Je kunt hier terecht als manager of als werknemer. Voor iedere functie is er namelijk een gepaste cursus beschikbaar. Je leert bijvoorbeeld hoe je productiever en efficiënter kunt werken en zo processen kunt versnellen.

Wat doet een coach precies?

Bij dit bedrijf worden er verschillende trainingen en cursussen gegeven. Iedere cursus wordt begeleid door een Lean coach in de omgeving van Amsterdam. De Lean coaches zijn opgeleid met de methode van Lean sigma six. Bij deze methode staat de verbetering van de efficiëntie van het werk centraal. Al het cursusmateriaal van deze methode is gecertificeerd. Een coach zal jou de principes van deze methode leren en je daarna ook handvatten geven om dit in de praktijk toe te kunnen passen.

Cursus die past bij jouw bedrijf

Ieder bedrijf is anders en heeft daarom ook een andere aanpak nodig. Bedrijven in verschillende sectoren zullen namelijk een andere aanpak nodig hebben. Daarom biedt deze Lean coach in Amsterdam en omgeving verschillende soorten cursussen aan. Zo zijn er cursussen die speciaal gericht zijn op werknemers. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je dagelijkse taken efficiënter kan maken en hoe je productiever kunt werken. Er zijn ook cursussen voor managers of projectleiders. Deze cursussen zijn gefocust op de verbetering van bedrijfsprocessen.

In Amsterdam of op locatie naar keuze

De cursussen en trainingen van L6sigmacoach kunnen op allerlei locaties gegeven worden. De Lean coach nabij Amsterdam kan in deze omgeving makkelijk cursussen geven. De vestiging van dit bedrijf zit namelijk in Hoofddorp. Het is echter ook mogelijk om trainingen op een andere locatie te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk met een groep collega’s een cursus of training volgen.