Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Gemakkelijk uw hardcover boek laten drukken

Schrijft u graag boeken, maar ziet u het geregel rondom het drukken van uw hardcover boek niet zitten? De Beste Boekdrukkers is dan wellicht uw oplossing. Deze drukwerkexpert regelt desgewenst alles voor u. Het enige dat u hoeft aan te leveren, is de inhoud van uw boek en uw eventuele wensen omtrent het uiterlijk van uw boek. Als u een eigen ontwerp heeft voor de kaft, kunt u deze ook aanleveren. Verder kunt u ook zelf kiezen welk formaat het boek moet hebben en kunt u een papierdikte uitkiezen. Heeft u wel ideeën, maar twijfelt u of uw boek er professioneel uit zal zien? U kunt altijd om advies vragen. De drukwerkexperts staan dag en geregeld ook ’s nachts voor u klaar.

Het kostenplaatje

De kosten van het drukken van uw hardcover boek hangen volledig af van uw wensen. Zo zijn de grootte en dikte van het boek, de kaftafwerking, maar ook de dikte van het papier mede bepalend voor de uiteindelijke prijs van uw hardcover boek. Aangezien er ook nog eens een wijde keuze is aan drukkerijen, is het zeer moeilijk van te voren een prijsinschatting te maken. Wel kunt u altijd contact opnemen met de drukwerkexperts van De Beste Boekdrukkers om de mogelijkheden met hen te bespreken. Hoe dan ook is het streven van deze drukwerk tussenpersoon dat u de meest optimale prijskwaliteitsverhouding aangeboden krijgt. Dit bereiken zij door als onafhankelijke drukwerkexpert te handelen, zonder winstoogmerk voor een specifieke drukkerij.

Het bestelproces

Wanneer u besloten heeft dat u uw hardcover boek laat drukken via De Beste Boekdrukkers, kunt u via de website een offerte aanvragen. Op het aanvraagformulier selecteert u allereerst het type cover, in dit geval is dit een hardcover boek. Vervolgens kunt u verschillende eigenschappen naar smaak selecteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het formaat van het boek, maar ook de papiersoort en de papierdikte.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/