Euro Soccers
Image default
Gezondheid

Krijg de juiste behandeling bij de fysio in Bergeijk

Klachten hebben aan je lichaam die bepaalde bewegingen of bezigheden belemmeren zijn enorm vervelend en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je spieren in je rug en de pijn niet snel verdwijnt, is het waarschijnlijk tijd om eens een fysiotherapeut te bezoeken. Neem contact op met fysio in Bergeijk en maak direct een afspraak. 

De juiste behandeling 

Het team van specialisten staat dagelijks voor je klaar! Ze hebben al jaren ervaring en zorgen altijd dat ze de nieuwste kennis weten en daarmee altijd de juiste behandelingen kunnen geven. Om de juiste behandeling te kunnen geven, moet het duidelijk zijn waar de klachten zitten en hoe lang de klachten al aanhouden. Ben je er niet helemaal zeker van hoe de klachten zijn ontstaan? Doe dan een klachtencheck op de website van Fysiocare. In de klachtencheck kun je precies aangeven waar je last hebt en worden er vragen gesteld op basis van de klachten. Waar komen de klachten vandaan? Hoe lang heb je klachten al? Hoe oud ben je? Etc. Op deze manier kan de juiste fysio worden aangegeven en scheelt het een heleboel tijd tijdens een intake gesprek. 

Meer dan alleen Fysiotherapie

Het kan natuurlijk zijn dat je bijvoorbeeld aan het revalideren bent van een beroerte of een andere situatie waarin je hebt gezeten en je hierbij hulp nodig hebt. Je kunt bij Fysiocare ook hiervoor terecht. Ook kun je er terecht voor fitness begeleidingen en andere leefstijl programma’s. Het team bestaan uit een heleboel specialisten en degene die de leefstijlprogramma’s geven weten waar ze mee bezig zijn en zullen altijd hun best doen om je zo goed mogelijk te helpen. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact op om een afspraak te maken.