Euro Soccers
Image default
Mode en Kleding

Verschillende soorten haar

Veel mensen hebben een moment waarop ze opeens beseffen dat ze meer aandacht willen besteden of zijn gaan besteden aan hun uiterlijk. Ze gaan naar de sportschool, starten een routine voor het verzorgen van hun huid, kopen nieuwe kleding en maken plannen voor het nemen van een nieuw kapsel. Het kiezen van een nieuw kapsel is echter niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Je moet rekening houden met verschillende factoren.

 

Afhankelijk van de vorm van je gezicht zijn er verschillende soorten kapsels die je goed kunnen staan. De verhoudingen van je voorhoofd, jukbeenderen, kaaklijn en de lengte van je gezicht zijn bepalend voor het soort hoofd dat je hebt: ovaal, rechthoekig, driehoekig, rond, hartvormig, vierkant of diamantvormig. Afhankelijk van de verhoudingen tussen je jukbeenderen, kaaklijn en de lengte van je gezicht zijn er dus kapsels die je beter staan en minder goed staan.

 

Verder is het soort haar dat je hebt ook belangrijk. Is je haar vettig of juist droog? Is je haar bijzonder stijl of heeft het de neiging om te krullen? Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden. Soms is het bijhouden van je etniciteit ook een indicatie voor de eigenschappen van je haar.

 

Verder is het ook erg belangrijk welke soorten producten je gaat gebruiken om je haar vorm te geven. Er zijn genoeg producten om uit te kiezen en het is aan jou om de juiste voor je haar uit te kiezen. Sommige haarproducten bevatten producten die niet goed zijn voor jouw soort haar, maar die juist noodzakelijk zijn voor andere soorten haar. Andere haarproducten zijn gewoon over het algemeen niet goed en zouden door iedereen vermeden moeten worden.

 

In delft centrum zijn er genoeg kappers die je advies kunnen geven over het verzorgen van je haar en het soort kapsel dat je goed zou staan. De meeste kappers zullen je ook zonder afspraak kunnen helpen.

 

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende merken met hun eigen kenmerken

De betekenis van optometrie

Op hoeveel graden was je een bh?