Euro Soccers
Image default
Mode en Kleding

Verschillende merken met hun eigen kenmerken

Verschillende merken met hun eigen kenmerken 

Er zijn heel veel verschillende merken die tassen maken. Je zult zelf zien als je er een beetje op gaat letten dat elk merk zijn eigen kenmerken heeft. Zo kan elke tas van dat merk een specifiek detail hebben die andere niet snel hebben. Meestal is dit een logo die ergens specifiek verwerkt hebben, maar dit kunnen ook andere dingen zijn.

 

Kleinere merken

Je hebt grote merken die echt vaak gekocht worden die zijn dan ook meestal hoog in waarde door naamsbekendheid. Die hebben allemaal een bepaald kenmerk. Wat je bijvoorbeeld ziet bij een kleiner merk zoals myomy, als je een myomy tas hebt zie je een bepaald kenmerk bij de tas. Er zit een bepaald ontwerp in die je vaak terugziet bij andere tassen van dat merk. Ook is de stof van de tas vaak hetzelfde bij alle soorten varianten. 

 

Als je kijkt naar sticky lemon dan zie je dat dat hele gekleurde tassen zijn. Dat is echt een kenmerk van dit merk. Je zou bij dit merk niet snel een tas zien met een effen-kleur. Dit is omdat dit het kenmerk is en zij hierom bekend willen staan. De mensen die dus houden van dit soort tassen zullen dus ook sneller hiernaar kijken. Ongeacht wat het ontwerp is van de tas qua vorm, de kleurpatroon en het idee blijft hier altijd hetzelfde.

 

De grote merken

Als je iets groter gaat denken dan heb je heel veel verschillende merken waarbij de een net iets heftiger is dan de andere. De een kiest ervoor om heel de tas in het ontwerp of de logo te verwerken. De ander die denkt ik heb een kleiner logo en zet die ergens aan de buitenkant op een plek of ik zet hem aan de binnenkant.

 

Een Calvin klein handtas bijvoorbeeld is meestal niet zo heel heftig. Zij zijn een mooi voorbeeld van een merk die liever wat rustiger blijft en een klein logootje op de foto plaatsen. Hier moet je zelf dus de onderscheid in maken wat je mooi vindt. Soms spelen merken hier ook mee en doen ze bij de ene tas een klein logo alleen en de andere keer doen ze de hele tas onder. Vaak is het ook afhankelijk van het ontwerp en hoe het eruit ziet. In een enkel geval zie je wel eens dezelfde tas alleen dan diverse varianten qua printen. 

 

Gerelateerde artikelen

7 tips voor het uitkiezen van de perfecte zomeroutfit

Op hoeveel graden was je een bh?

Verschillende soorten haar