Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar één van de snelste transportbedrijven van Nederland? Hier moet u zijn!

Voor het transporteren van een grote lading aan goederen is het belangrijk dat het op een goede manier gaat en dat u wordt geholpen door een van de beste transportbedrijven van Nederland. Bent u op zoek naar een bedrijf voor u transportdiensten vanuit Nieuw-Vennep? Aarzel niet langer en neem contact op met Y&O. Wat voor transportdiensten uit Nieuw-Vennep u ook nodig heeft, het bedrijf is er voor u. Dit bedrijf is ook nog eens één van de snelste transportbedrijven van Nederland. Wat wilt u nog meer!

Een ruim aanbod transportdiensten

Bij dit bedrijf in Nieuw-Vennep kunt u terecht voor verschillende transportdiensten. Als u goederen met een gebruikelijke maten of gebruikelijk gewicht wilt laten transporteren, kunt u kiezen voor een regulier transport, terwijl grote en zwaardere goederen vervoerd zullen moeten worden met een speciaal transport. De goederen kunnen over land, zee of over het weggennet worden vervoerd, afhankelijk van de soort goederen en de bestemming. Zelfs met een spoedklus kan dit bedrijf u helpen, dankzij het last-minute transport dat Y&O aanbiedt.

Jarenlange ervaring

Het transportbedrijf is in 2004 opgericht en heeft dus al 17 jaar ervaring. Dankzij de jarenlange ervaring en goede kwaliteit, heeft het bedrijf verschillende certificaten achter zijn naam staan. Zo heeft het de status Erkend Luchtvrachtagent en is het sinds 2012 Authorized Economic Operator (AEO). De medewerkers worden alleen aangenomen als ze bepaalde certificaten op zak hebben, zodat alleen de beste mensen in het vak werkzaam zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De kwaliteit is uitstekend, terwijl de prijs goed betaalbaar is voor de klant. Toch is het voordat u een samenwerking met het bedrijf aangaat altijd goed om te weten wat de uiteindelijke kostten ongeveer zullen zijn. U kunt hiervoor een gratis offerte aanvragen via de website van een van de beste transportbedrijven van Nederland. Deze offerte is vrijblijvend – u bent nergens aan gebonden. Op basis van de offerte beslist u zelf of u met het bedrijf in zee gaat of niet.