Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig een Therdex visgraat bestellen voor uw kantoorpand

Bent u op zoek naar een stijlvolle en trendy vloer voor uw woning, kantoorpand of onderneming? Kies dan voor een prachtige visgraatvloer van het merk Therdex. De vloer zal prachtig aansluiten in elke woning en elk interieur. Het zigzagpatroon van de vloer geeft elke ruimte een unieke touch, maar zorgt tegelijkertijd voor genoeg rust. Benieuwd waar u een Therdex visgraat kunt bestellen? Bekijk dan het aanbod in de webshop van Premium Vloeren! Deze webshop heeft een ruim assortiment van diverse hoogwaardige pvc-vloeren, waaronder een aantal prachtige visgraatvloeren. Therdex visgraat bestellen is dankzij de expertise van Premium Vloeren zeker een koud kunstje.

Stijlvol en tijdloos patroon

Het is u vast niet ontgaan dat visgraatvloeren razend populair zijn. U vindt deze stijlvolle vloer vaak terug in interieurtijdschriften of -blogs. Het zigzagpatroon van deze vloer is afgeleid van het skelet van een haring. De Engelse vertaling van deze vloer is dan ook een ‘Herringbone’ vloer. Het visgraatpatroon wordt al duizenden jaren gebruikt. Het patroon is zelfs terug te vinden in de kunst uit het oude Egypte. Zo kunt u het patroon bewonderen op het masker van de farao Toetanchamon.

Therdex pvc-vloeren

Therdex pvc-vloeren werd in 2009 opgericht. In die tijd werden pvc-vloeren steeds bekender en populairder. Therdex focuste zich op productontwikkeling met als doel om met pvc-vloeren het verschil te gaan maken. Een van de eerste ontwikkelingen van Therdex was brede en lange planken. Als snel volgde de collectie visgraatvloeren, genaamd de Herringbone Series.

Een Therdex visgraatvloer bestellen doet u bij deze specialist

Gaat u een prachtige Therdex Herringbone visgraat bestellen? Bezoek dan de webshop van Premium Vloeren. Deze vloerspecialist heeft een online aanbod van meer dan 800 vloeren. Van prachtige click vloeren tot verlijmde vloeren. Maak uw keuze tussen diverse kleuren en patronen en kies vandaag nog voor uw droomvloer. Bij deze vloerspecialist profiteert u van de laagste prijsgarantie en daarnaast betaalt u geen verzendkosten.

https://premiumvloeren.nl/