Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een veiligheidskundige voor in de bouw inhuren doet u bij dit bedrijf

Een veilige werkomgeving realiseren is belangrijk in elke sector, maar des te meer in de bouw. Een werkplaats in de bouw brengt namelijk vanzelfsprekend meer risico’s met zich mee dan werken in bijvoorbeeld een supermarkt of elders. Een veiligheidskundige inhuren is dan ook zeker geen overbodige luxe in de bouw. Wanneer u een veiligheidskundige wilt inhuren met een specialisatie in de bouw, kunt u het best terecht bij Hattink Advies B.V. in Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Lees verder en ontdek zelf waarom.

Een combinatie van theorie en praktijk

Hattink Advies B.V. voert sinds 1985 werkzaamheden uit op het gebied van bodem en bouw. Dit betekent dat het bedrijf over jarenlange praktijkervaring beschikt. Deze praktijkervaring wordt gecombineerd met een specialisatie in arbeidsveiligheid, waardoor het bedrijf u dus een unieke combinatie van theorie en praktijk aanbiedt. Hierdoor weten zij als geen ander wat de risico’s zijn en zijn ze dan ook uw partner voor het opstellen van Risico Inventarisatie & Evaluaties, het beoordelen van VGM-plannen en het aanreiken van toolboxen.

Altijd één vast aanspreekpunt

Een zeer aangenaam voordeel aan het inhuren van een veiligheidskundige van dit bedrijf, is dat u altijd in contact staat met één vast aanspreekpunt. Dit betekent dat er een vaste contactpersoon is die op de hoogte is van uw situatie en project, zodat u dit niet telkens opnieuw hoeft uit te leggen.

Interesse? Neem contact op

Spreekt de jarenlange ervaring, in combinatie met de theoretische kennis en het vaste aanspreekpunt van Hattink Advies B.V. u aan? Neem dan contact op met het bedrijf uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, voor het inhuren van een veiligheidskundige. De specialisten staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden wanneer u belt of een mail stuurt. U vindt de contactmogelijkheden op de website van het bedrijf. Maak daar gerust gebruik van bij interesse of als u simpelweg meer informatie wilt inwinnen, alvorens u een keuze maakt.

https://hattinkadvies.nl/

Gerelateerde artikelen

Dit is de beste groothandel voor het kopen van pallets

Zorgvuldig uw data beheren met een API platform

Deze expert zet een vrachtwagen met autolaadkraan in voor uw transport