Euro Soccers
Image default
Groothandel

Op zoek naar een rolluikmotor? Die koopt u hier

Met de zomer in aantocht, wordt het eens tijd om uw kapotte rolluik te repareren. Bij Shadowparts vindt u alle onderdelen die u nodig heeft om uw rolluik te repareren. Zo vindt u er rolluikmotoren en bandopwinders voor uw rolluik in alle soorten en maten. Daarnaast worden nog diverse andere losse onderdelen aangeboden. Wat u ook zoekt, Shadowparts heeft het in huis.

Meer over deze aanbieder

Shadowparts bestaat al ruim 35 jaar en is dé specialist op het gebied van rolluiken en zonweringen. Het bedrijf levert alles wat u nodig heeft om uw rolluik of zonwering te maken, waaronder een bandopwinder en rolluikmotor. Het feit dat het bedrijf losse onderdelen aanbiedt, is uniek. Aangezien het team van Shadowparts zelf heeft ondervonden hoe lastig het is om een rolluikmotor of bandopwinder voor een rolluik te vinden, heeft het bedrijf besloten zich te richten op de verkoop van onderdelen voor rolluiken en zonweringen.

U ontvangt deskundig advies

Rolluikonderdelen zijn geen producten die mensen dagelijks kopen, dus is het belangrijk dat de klanten goed worden geïnformeerd. Shadowparts geeft daarom ook altijd deskundig advies aan haar klanten. Daarnaast geeft het bedrijf ook uitleg over de werking van de rolluikmotor, bandopwinder voor het rolluik en alle andere onderdelen die ze aanbieden. Mocht u tijdens het monteren ergens niet uitkomen, kunt u altijd contact opnemen met Shadowparts om uw vragen te stellen.

Kies voor een bedrijf met uitstekende service

Goede service staat hoog in het vaandel bij Shadowparts. U bent ervan verzekerd dat uw rolluikmotor of bandopwinder van het rolluik van de beste kwaliteit is. Het bedrijf is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur, wat inhoudt dat de webshop veilig en betrouwbaar is. Bovendien biedt het bedrijf een snelle service aan. Binnen twee werkdagen wordt uw bestelling al bij u thuis afgeleverd. U heeft daarna nog ruim de tijd om de onderdelen te retourneren, indien het niet de juiste zijn of u er onverhoopt niet tevreden mee bent. Dat is de service van een ware specialist!