Euro Soccers
Image default
Groothandel

Bekijk duizenden diverse tegels

Bent u een doe-het-zelver en wilt u uw huis eens onder handen nemen? Dan moet u eens langsgaan bij Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam. Bij dit bedrijf vindt u een groot aantal tegelkasten waarin u meer dan 1.250 soorten tegels bekijkt, voor zowel vloeren als wanden. Tegels zijn voornamelijk populair om te plaatsen in badkamers en keukens, maar wist u dat dit ook heel mooi kan staan in andere ruimtes in uw huis? Tegels in het juiste formaat, de juiste stijl en kleur kunnen een echte aanwinst én een eyecatcher zijn in uw ruimte. Daarnaast zijn tegels heel gemakkelijk schoon te maken; dat is wel zo fris in welke ruimte je ook bent.

Al uw bouwmaterialen onder een dak

Bouwmaterialen zijn er van klein tot groot en vaak heeft u een hele hoop nodig voor uw verbouwing of project. Dan is het wel zo fijn dat u niet van hot naar her hoeft te rennen om al uw bouwmaterialen bij elkaar te rapen. Bij Van Noort BV vindt u alles onder een dak, zoals:

  • Deuren en kozijnen
  • Gereedschap
  • Hout
  • Leidingwerk
  • Elektra

Dit zijn nog maar enkele bouwmaterialen die u in de grote showroom kunt kopen. Zorg er dus gerust voor dat u een ruime auto of bus bij u heeft, zodat u uw aankopen direct mee kunt nemen naar huis, óf laat het bij u thuisbezorgen.

Ook koopt u ontelbaar veel verf

Verf voor buiten, binnen, op hout en nog veel meer. Waar u uw verf ook voor nodig heeft en in welke kleur u dit ook wenst, u vindt het bij dit bedrijf in Zuidland, in regio Rotterdam. In de bouwmarkt vindt u een grote afdeling naast alle bouwmaterialen. Van babyblauw tot intens zwart, de medewerkers helpen u graag uw perfecte kleur te vinden. Daarbij koopt u bij dit bedrijf ook kwasten en alle andere verfbenodigdheden. Waar wacht u nog op?