Euro Soccers
Image default
Groothandel

Bij dit ervaren bedrijf staat uw nieuwe patrijspoort te koop

TOPwindows monteert al jarenlang scheeps- en bootramen en vertelt nu met trots dat ook uw nieuwe patrijspoort hier te koop staat. Het grootste voordeel van de patrijspoorten die u hier vindt, is dat deze van kunststof zijn. Dit fungeert niet als koudebrug en trekt dus geen condens aan. Er zitten echter nog meer voordelen aan verbonden in vergelijking met de reguliere metalen poorten. De profielen zijn namelijk extra geïsoleerd en voorzien van PMMA-kunststofruiten. Kies zelf voor enkel- of dubbelglas. Natuurlijk is iedere patrijspoort die hier te koop staat UV- en zeewaterbestendig. Ze kunnen tevens inklapbaar geleverd worden, eventueel met horren en regenkappen. Ook in gesloten stand kunnen de horren blijven zitten. Het wordt u dus zo comfortabel mogelijk gemaakt.

Naast patrijspoorten vindt u hier ook scheepsramen

Condens in uw boot of schip veroorzaakt schimmel, verwering en verrotting van het hout rond uw ramen en op uw vensterbanken. Dit wilt u natuurlijk niet en daarom staan de professionals van TOPwindows direct voor u klaar. U profiteert van diverse voordelen als u uw aluminium scheepsramen laat vervangen voor kunststof. Deze ramen hebben namelijk een zeer hoge isolatiewaarde en daarom bestaat de kans op schimmel, verwering en verrotting eigenlijk niet. U profiteert bij TOPwindows van full-service levering. Uw oude ramen worden opgemeten, de nieuwe ramen worden op maat geproduceerd en daarna gemonteerd. Tevens krijgt u vijf jaar fabrieksgarantie.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een patrijspoort die te koop staat of wilt u nieuwe scheeps- of bootramen laten installeren? Vraag dan direct een offerte aan via de website óf neem gemakkelijk en snel contact op met een vakkundige medewerker. Dit doet u door te bellen, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk verder geholpen. Alle benodigde contactinformatie vindt u op de website.

https://www.topwindows.nl/