Euro Soccers
Image default
Tuin en buitenleven

Bosaanplant snel en goed geregeld met behulp van deze specialist

Sommige werkzaamheden worden nu eenmaal tot een succesvoller einde gebracht met behulp van de ervaring, kennis en kunde van een specialist. Dit is bijvoorbeeld het geval bij bosaanplant. Als particulier is dit vrijwel onbegonnen werk – want hoe komt u aan de juiste machines en weet u welke bomen u waar het beste kunt planten? Als u een project voor bosaanplant op de planning heeft staan in de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Utrecht of de omgeving ervan, is VOF Noest uit Stegeren uw aangewezen partner. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar dé specialist in bosaanplant en landschapsbeheer en een zeer betrouwbaar bedrijf op dit gebied. Bent u benieuwd wat een samenwerking met deze specialist u allemaal oplevert? Lees dan verder.

Duurzaamheid, gecertificeerd personeel en veiligheid

Er zijn drie belangrijke pijlers die dit bedrijf al jaren hoog in het vaandel heeft staan: duurzaamheid, gecertificeerd personeel en veiligheid. We leggen u hier uit wat deze pijlers precies inhouden.

  • Duurzaamheid: een bos aanplanten levert op de korte en lange termijn veel voordelen op; meer zuurstof in de omgeving, meer schaduw voor de burgers en dieren en meer ruimte voor flora en fauna om te groeien. Toch is het ook van belang dat de natuur zo min mogelijk beschadigt bij bosaanplant en dat is precies waar VOF Noest voor zorgt. Zij houden duurzaamheid te allen tijde in acht en zetten bijvoorbeeld enkel milieu- en natuurvriendelijke machines in, waaronder machines met laag brandstofverbruik.
  • Gecertificeerd personeel: u kunt er bij dit bedrijf op vertrouwen dat alle personeelsleden gecertificeerd zijn. Zij zijn VCA-gecertificeerd en bovendien voldoet het bedrijf ook aan de eisen van de ISO 9001-norm.
  • Veiligheid: alle personeelsleden zijn bedrijfshulpverlener. U rekent er dan ook op dat veiligheid zo goed mogelijk wordt gewaarborgd tijdens de werkzaamheden.

Vraag gerust meer informatie aan

Bosaanplant is een hele onderneming en het is dan ook logisch dat u eventueel vragen heeft. Schroom daarom niet om contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf uit Stegeren – zij zijn er tenslotte om u bij te staan bij uw project. Mocht u meer informatie willen, dan vindt u de contactgegevens op de website.

https://www.noestbosbouw.nl/