Euro Soccers
Image default
Tuin en buitenleven

Raamdorpels die reeds op maat gemaakt zijn

Om een woning er netjes uit te laten zien kun je veel doen aan de afwerking. Zo kun je voor de ramen kiezen voor nette kozijnen maar is het ook zaak dat je ervoor zorgt dat je goede raamdorpels plaatst. Voor Prefab raamdorpels kun je ook online terecht. 

Laat je adviseren over materiaal en afmetingen

Bij Sierbeton Online kun je dorpels kopen die al op maat gemaakt zijn. Deze Prefab dorpels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen maar ook in diverse breedtes en lengtes. Meet altijd goed welke maat je nodig hebt. Mocht deze beschikbaar zijn dan kun je prima uit de voeten met standaardmaten. Kom je er zelf niet helemaal goed uit of weet je niet zeker of je wel goed gemeten hebt? Dan is het verstandig even contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij kunnen je adviseren hoe je het beste kunt meten en kijken welke dorpels het beste bij de woning passen. 

Maatwerk is ook mogelijk

Als je met dorpels die al op maat gemaakt zijn niets kunt doen omdat deze niet precies passen of goed aansluiten kun je ook voor maatwerk kiezen. Nadeel is dat maatwerk altijd net even wat duurder uitvalt terwijl standaardmaten een lagere prijs kennen. Kun je met standaardmaten ook vooruit dan is dat prima maar zorg er wel voor dat het goed past want anders hebben de dorpels weinig nut. 

Water wordt op de juiste manier afgevoerd

Raamdorpels zorgen voor een nette uitstraling van de gevel maar zorgen er ook voor dat het regenwater goed wegloopt en er geen water of vuil achter blijft op de muren of zelfs de woning inloopt. Ze hebben dus zowel een functioneel doel alsmede dat ze ervoor zorgen dat de woning netjes afgewerkt oogt.