Euro Soccers
Image default
Sport

Squash tassen kopen | Quality Squash Stores

Squashaccessoires kopen

Naast squashrackets, squashkleding, squashschoenen en squashballen verkopen wij ook squashaccessoires. De accessoires maken de speler! Onder squashaccessoires verstaan wij: Squashtassen, squashsnaren, squashgrips, pols -en hoofdbanden.

Wij verkopen bij Quality Squash Stores (QSS) squashaccessoires van verschillende topmerken zoals Eye, Oliver, Salming, Saxon, Kean, Ashaway en Karakal. Bekijk hieronder onze gehele selectie aan squashaccessoires. 

Kortom: Alle squashaccessoires dat de squashspeler nodig heeft om je te helpen bij jouw spel! Hieronder lichten wij kort alle accessoires toe die wij verkopen.

Squashtassen

Squashtassen zijn gemaakt om op een veilige manier je squashracket en andere squashspullen te vervoeren. Vooral de bespanning is een fragiel onderdeel van de squashuitrusting.

Wij verkopen squashtassen van de merken Eye, Oliver, Saxon en Salming.

Squashsnaren

De squashsnaren vormen een belangrijk onderdeel van het squashracket. Er zijn verschillende mogelijkheden van squashsnaren, van dikke tot dunne. Daarnaast bepaald hoe strak het racket is bespannen (gemeten in kg) hoe hard je kunt slaan.

Wij verkopen squashsnaren van de merken Salming, Oliver, Kean, Ashaway en Saxon. 

Squashgrips

Wanneer je vaak squasht is het belangrijk om tijdig je squashgrip te veranderen naar een nieuwe. Dit om het glijden van het racket uit je hand tijdens het spelen te voorkomen. Een juiste squashgrip kan ervoor zorgen dat het racket als een extensie van de arm aanvoelt.

Wij verkopen enkel squashgrips van de ware topmerken hiervoor. Dit zijn Karakal en Oliver.

Pols -en hoofdbanden

Belangrijk bij het kopen van pols -en hoofdbanden voor het squashen is de levensduur en hoe comfortabel deze is. Daarnaast moet het genoeg vocht kunnen opnemen voor de langere trainingssessies of partijen.

Wij verkopen pols -en hoofdbanden van de merken Salming, Oliver en Saxon.

Bekijk op deze pagina alle squashaccessoires die wij verkopen bij Quality Squash Stores. Uiteraard leveren wij alles binnen 1 werkdag en wanneer je niet tevreden bent over je aankoop kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Heb je hulp nodig bij wat er precies bij jou past? Stuur een bericht in de chat en wij staan gelijk voor je klaar!

https://www.qss-squash.nl/