Euro Soccers
Image default
Groothandel

Ga naar dit bedrijf voor een perfecte horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven!

Cappuccino, latte macchiato, nespresso. Als je een eigen horecazaak hebt, wil je je klanten een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten koffie bieden. Bovendien is het ook nog belangrijk dat de koffie een beetje lekker smaakt. Koffie is immers één van de meest gedronken drankjes in Nederland en dus ook immens populair op het terras. Gelukkig kun je voor de perfecte horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven terecht bij EKS.

Over het bedrijf

EKS is een bedrijf dat is gespecialiseerd in koffiemachines en koffie. Het bedrijf is gevestigd in Dongen en levert dus de ideale horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven en Den Bosch. Bij het bedrijf kun je terecht voor advies over allerlei verschillende soorten koffiemachines, zowel voor in de horeca, als thuis of op kantoor. De medewerkers kijken met jou mee naar welke horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

De service

Bij EKS staat goede service voorop. Het bedrijf doet er alles aan om de klanten op een zo goed en persoonlijk mogelijke manier te helpen. Geen vraag is te gek, stel deze juist zo veel mogelijk, alleen dan vind je het apparaat dat perfect bij jou past. Bovendien geeft EKS altijd onafhankelijk advies. Het enige wat telt, is dat jij met een perfecte koffiemachine of de perfecte koffie naar buiten loopt.

Onderhoudsservice

En dat is nog niet alles. EKS levert namelijk gratis onderhoudsservice. Hoewel de machines op zo’n manier zijn gemaakt dat storingen bijna nooit voorkomen, kan er natuurlijk altijd iets stukgaan. Gelukkig staat EKS ook dan voor je klaar. Het bedrijf zal je zo snel mogelijk helpen. Als de hulp op afstand niet werkt, komt er zo snel mogelijk een medewerker naar je bedrijf toe om het apparaat te repareren. Als dit te veel tijd kost of niet lukt, krijg je tijdelijk een vervangend koffieapparaat te leen. Ook deze is gratis.

https://www.ekskoffie.nl/