Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Waarom een koelcontainer of bus huren in Weert?

Wanneer u verschillende evenementen organiseert of faciliteert, dan weet u dat het belangrijk is om verschillende producten ruim op voorraad te hebben. Vaak dienen deze producten ook gekoeld te zijn en dit dient ook ruim op tijd te gebeuren. Wanneer u een evenement verzorgt dat groter is dan uw normale evenementen, dan kunt u ervoor kiezen om een koelcontainer of bus uit Weert te huren. Op deze manier heeft u snel en makkelijk extra koelcapaciteit en kunt u alles soepel laten verlopen. Afhankelijk van uw situatie heeft u de keuze uit verschillende koelcontainers.

De juiste koelcontainer

Bij Douven Verhuur kunt u terecht voor REEFER koel- en vriescontainers en HACCP koel- en vriescontainers. Door het gebruik van hoogwaardige koelcontainers bent u altijd verzekerd van HACCP-kwaliteit. De REEFER koel- en vriescontainers zijn te verkrijgen in 10 ft en 20 ft en kunnen qua temperatuur variëren tussen de -25 en 25 graden. Er is ook een REEFER container met geluidsreducerende behuizing te huur. Er zijn een tal aan mogelijkheden om een koelcontainer te huren en u mag hier dan ook altijd contact over opnemen. Bij Douven Verhuur werken ze met een eigen onderhoudsdienst, waardoor alle koelsystemen altijd hygiënisch en betrouwbaar zijn. Daarnaast komt er jaarlijks een extern bureau dat de koelsystemen inspecteert.

Meer dan koelcontainers huren

Misschien overweegt u om een koelcontainer te huren, maar is dit wellicht aan de grote kant voor uw activiteit. Dan zijn er nog verschillende mogelijkheden zoals koelcellen of koelaanhangers. Maar ook een bus huren kan bij Douven Verhuur uit Weert. Als u een bus wilt huren in Weert, zijn hier ook weer verschillende mogelijkheden voor, afhankelijk van uw project en periode dat u de bus wilt huren in Weert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een bus te huren in Weert, dan bent u altijd welkom om contact op te nemen. Zo rijdt u binnen de kortste keren rond in de door u gewenste bus.