Euro Soccers
Image default
Groothandel

Drie voordelen van onthardingszout

Onthardingszout is een schitterend product, want voor een relatief lage prijs ziet u een groot aantal voordelen terug. Het is zout dat wordt geleverd in korrels of als blok en dat wordt toegevoegd aan afwasmachines, waterverzachters en waterontharders. De samenstelling is nagenoeg gelijk aan die van keukenzout en het heeft als doel om uw water zacht te maken. Daardoor verdwijnt aanslag in uw apparaten en leidingen, komt de vaat glanzend uit de afwasmachine, gebruiken uw machines minder energie en gaan ze langer mee. Met zacht water kunt u de hoeveelheid zeep- en schoonmaakmiddelen halveren. Gebruik van onthardingszout heeft enkele grote voordelen.

1.     U bespaart geld

Door onthardingszout van H. van Namen B.V. te gebruiken en uw water zacht te maken, bespaart u op verschillende manieren geld.

  • Uw machines gebruiken minder energie want de elementen zijn schoon.
  • Uw apparaten gaan 30% langer mee en zijn dus minder snel aan vervanging toe.
  • U gebruikt 50% minder zeep, shampoo, afwasmiddel, wasmiddel, schoonmaakproducten en vaatwasmiddel.

2.     U bent milieuvriendelijker

Een huishouden met zacht water is milieuvriendelijker dan een huishouden met hard water. Dat komt doordat u minder energie verbruikt, omdat u minder schadelijke stoffen wegspoelt het riool in en omdat u minder apparaten moet laten recyclen.

3.      Andere voordelen van zacht water

Het gebruik van zacht water in uw huishouden heeft een groot aantal andere voordelen:

  • Uw huid en haar zijn gezonder en zachter. Het is zelfs zo dat zacht water kan helpen bij huidproblemen zoals eczeem en psoriasis.
  • De ramen, uw auto, de tegels en andere gladde oppervlakten drogen glanzend op na het wassen en er zijn geen strepen of aanslag meer zichtbaar.
  • Uw was is minder stug, minder vaal en uw kleding blijft langer mooi.
  • Thee- en koffieaanslag op uw kopjes tijdens het drinken verdwijnen.
  • De afwas ziet er niet meer dof en ruw uit nadat het in de afwasmachine is geweest, maar is glanzend en vlekkeloos.

https://www.vannamen.nl/