Euro Soccers
Image default
Kinderen

Een veilige plek voor uw kind in deze kinderopvang in Wateringse Veld

Kinderen moeten onbezorgd kunnen spelen, leren en opgroeien. In de kinderopvang in Wateringse Veld in Den Haag-Zuid weten ze dat maar al te goed. Elke dag staan de begeleiders klaar om uw kind met open armen te ontvangen. In Kinderdagverblijf Wonderlief staat de identiteit, creatieve vaardigheid en zelfstandigheid van uw kind centraal. Elke baby en peuter tussen 0 en vier jaar is er van harte welkom. Dankzij een gestructureerd dagschema en een huiselijke sfeer voelt uw kind zich er meteen thuis. Op die manier kan uw baby of peuter zich verder ontwikkelen en opgroeien in een veilige omgevingop zijn of haar eigen tempo. Er zijn voldoende opvoeders die naast het eten geven en dagelijkse verzorging, aandacht schenken aan het leerproces van uw kind.

Kies voor deze opvang voor uw baby

Als u uw baby moet achterlaten in de kinderopvang in Wateringse Veld kunt u erop rekenen dat de opvoeders de beste zorg aan uw kind geven. Uiteraard krijgt uw kind op vaste tijdstippen eten en zorgen de medewerkers van Kinderdagverblijf Wonderlief ervoor dat uw baby tijdig verschoont wordt. Er zijn voldoende bedjes zodat uw kind heerlijk kan wegdromen, maar toch zal uw kind vanuit een veilige speelruimte de wereld stap voor stap ontdekken. Zowel binnen als buiten zijn er aparte plekken voorzien voor de jongste baby’s zoals ook zij kunnen spelen. In deze kinderopvang in Wateringse Veld zijn ze flexibel en kunt u zelf bepalen wanneer uw kind erheen gaat. De babycrèche is er voor u wanneer u nood heeft aan een opvang voor uw kind.

Wacht niet te lang en reserveer vandaag nog een plekje

Als u overtuigd bent dat de kinderopvang in Wateringse Veld in Den Haag-Zuid de plek is waar uw kind zich goed zal voelen, wacht u best niet te lang om een plekje te reserveren. Bij Kinderdagverblijf Wonderlief kunt u uw baby of peuter online inschrijven of u kunt telefonisch en via mail contact opnemen. Alle gegevens vindt u terug op de website van de kinderopvang.