Euro Soccers
Image default
Kinderen

Kinderopvang in Almere zorgt voor rust, vermaak en een inspirerende leeromgeving

Het is niet zo makkelijk om te bepalen waar uw kind zich goed gaat voelen. Een kinderopvang is geen school. Een kind hoeft niets te leren in de tijd die het in de opvang doorbrengt. Er is niet perse een doel. Echter een stimulerende omgeving helpt wel bij de ontwikkeling van uw kind. Eén van de redenen dat veel mensen dol zijn op kinderen is hun onuitputtelijke nieuwsgierigheid om nieuwe ervaringen op te doen en dingen te leren. De beste kinderopvang in Almere zorgt voor een omgeving waarin uw kind op een ongedwongen manier de wereld kan ontdekken, of een dutje kan doen als dat nodig is.

Een grote variatie aan activiteiten

Second Home Kinderopvang in Almere blinkt uit in de verschillende activiteiten en mogelijkheden die ze de kinderen aanbieden. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, worden verschillende groepen gevormd die zich in een ruimte bewegen die speciaal voor hen is ingericht. Voor de allerkleinsten wordt de nadruk gelegd op een rustige en veilige omgeving waar ze met persoonlijke begeleiding stukje bij beetje de wereld kunnen ontdekken.

De rustige maar stimulerende kindercrèche

De kindercrèche van Second Home Kinderopvang in Almere biedt een stimulerende omgeving die uw kind voorbereidt op hun eerste schooldagen. Wanneer ze eenmaal naar school gaan is onze bso een veilige omgeving om na school tot rust te komen. Er wordt rust en uitdaging gecreëerd door middel van verschillende speelhoeken. Zo is er onder andere een bouwhoek om de grove motoriek te trainen, een lees-/kwebbelhoek met boekjes, poppen en kussens, een spelhoek met muziekinstrumenten en spelletjes, een loungehoek en een computereiland voor huiswerkbegeleiding. 

Extra activiteiten vooral voor de oudere kinderen

Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom op de kinderopvang in Almere. Voor hen worden er speciale activiteiten en sporten georganiseerd zoals boottochten, theaterlessen, kickboksen, zwemmen, danslessen en freerunning. Door deze speciale activiteiten kunnen uw kinderen een nieuwe passie leren kennen.

https://secondhomekinderopvang.nl/

Gerelateerde artikelen

Groothandel bordspellen

Gemakkelijk knuffels kopen bij een online webwinkel

Speelgoed groothandel