Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een advocaat van dit kantoor strijdt voor u als u wordt aangeklaagd voor een zedendelict

Is er een (valse) aangifte tegen u gedaan met betrekking tot een zedenmisdrijf? Dan weten De Strafpleiters, gevestigd in Rijen, als geen ander wat voor impact dit heeft op alle zaken in uw leven. Uw goede naam wordt aangetast en u kunt zelfs uw baan verliezen. Daarom is het aan te raden een advocaat in te schakelen die alle kennis en kunde in huis heeft om een sterke verdediging op te stellen bij een verdenking van een zedendelict. Binnen 24 uur na aanmelding van uw zaak heeft u al persoonlijk contact met een van de advocaten van dit kantoor via het 06-nummer of via directe e-mail.

Welke zaken vallen onder een zedenmisdrijf in het Wetboek van Strafrecht?

Onder de term ‘zedenmisdrijf’ vallen verschillende delicten die zijn opgenomen in het Wetboek van Strafrecht, zoals schennis van de eerbaarheid, (poging tot) verkrachting, aanranding en het in bezit hebben of verspreiden van kinderporno. Wanneer u als verdachte wordt aangemerkt, ontvangt u een ontbiedingsbrief om verhoord te worden op het politiebureau. Een gespecialiseerde advocaat kan u meer uitleg en advies geven over het zedendelict. Het eerste gesprek is altijd gratis en bovendien is alles wat u met uw advocaat bespreekt vertrouwelijk. Door een advocaat in te schakelen voordat u verhoord wordt, voorkomt u dat u een verklaring aflegt die leidt tot een veroordeling of waardoor u een zwaardere straf opgelegd krijgt. Bovendien kunt u zich het best beroepen op uw zwijgrecht wanneer u nog geen advocaat heeft ingeschakeld.

Ontvang meer informatie in duidelijke taal

Als u een advocaat nodig heeft omdat u wordt verdacht van een zedendelict, bent u bij De Strafpleiters in Rijen op de juiste plek. De advocaten van dit kantoor zijn strafrechtadvocaten in hart en nieren en zorgen voor een sterke verdedigingsstrategie. Zij kunnen u ook meer uitleg geven over het proces en doen dit in duidelijke taal. U kunt uw zaak aanmelden op de website.

https://destrafpleiters.nl/