Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening op maat bij dit fulfilment center in Nederland

Het fulfilment van een bedrijf is erg belangrijk en moet dan ook goed geregeld worden. Je wilt natuurlijk dat jouw producten op tijd en in goede staat bij je klanten aankomen. Bij het logistieke proces komt veel kijken, van de opslag van goederen tot het orderpicken en van de verzending tot eventuele retourverwerking. Is er binnen jouw bedrijf niet genoeg mankracht of tijd om al deze processen soepel te laten verlopen? Schakel dan een specialist in en besteed het logistieke proces van jouw bedrijf uit. Mondial Logistics is zo’n specialist. Dit fulfilment center is een begrip in Nederland en dat is niet voor niets. Ze hebben veel ervaring en expertise in de logistieke branche en bieden een tal van diensten aan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker verder.

Diverse diensten en Value Added Services

Het logistieke proces begint bij de inslag en opslag van goederen. Bij Mondial Logistics hebben ze een moderne en zeer goed beveiligde opslagfaciliteit met 20.000 legbord- en palletlocaties en 33 loadingdocks. Er is dus genoeg ruimte voor de opslag van jouw goederen. Daarnaast beschikken ze over alle essentiële apparatuur die nodig is voor het uitvoeren van de rest van het logistieke proces. Zo zorgen ze voor het orderpicken, een correcte verzending en het transport. Ook profiteer je bij dit bedrijf van diverse Value Added Services. Wil je bijvoorbeeld professionele foto’s laten maken van jouw producten of wil je jouw orders laten personaliseren? Het is allemaal mogelijk bij dit fulfilment center in Nederland.

Profiteer van hoogwaardige kwaliteit

Of je nu het gehele logistieke proces van jouw bedrijf wilt laten uitbesteden of slechts een gedeelte ervan, je profiteert altijd van de beste service en dienstverlening. Hoogwaardige kwaliteit en klantvriendelijkheid staat bij Mondial Logistics hoog in het vaandel en dat merk je direct. Niet voor niets zijn zij hét fulfilment center van Nederland. Ze bieden dienstverlening op maat aan, luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.