Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Waarom een ontbijt thuis bezorgen een goed idee is

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, want je stopt je lichaam vol met voedingsstoffen om de dag goed mee te beginnen. Daarom is een ontbijt thuis bezorgen een goed idee!

 

Allerlei soorten ontbijt thuis bezorgen

Er zijn veel verschillende gelegenheden waar een heerlijk ontbijt thuis bezorgen een uitkomst is. Denk maar bijvoorbeeld aan een kerstontbijt of paasontbijt. Dit soort ontbijtjes zijn erg populair, want de feestdagen zijn nu juist de momenten waarop het belangrijk is om met familie samen te komen. Maar het is ook het mogelijk om een zakelijk ontbijt te laten bezorgen als je bijvoorbeeld een belangrijke meeting of afspraak hebt in de ochtend. Of wat dacht je van een Frans ontbijtje om helemaal in vakantiesferen te komen, inclusief croissantjes, Franse kaasjes en verse jus d’orange? Kortom, er is altijd wel een reden te bedenken om een lekker ontbijt thuis te bezorgen!

 

Wat zit er in mijn ontbijt?

Een standaardontbijt bestaat voor veel mensen vaak uit brood met beleg en een kopje koffie. Een luxe ontbijt gaat veel verder, want dan krijg je niet alleen luxe broodjes met verse vleeswaren en heerlijke kazen, maar ook vis, zoet beleg, roomboter, vers fruit van het seizoen en een gekookt scharreleitje! Ook krijg je natuurlijk koffie en thee naar keuze en mag verse sinaasappelsap ook niet ontbreken.

Speciale dieetwensen zoals een vegetarisch ontbijt of een ontbijt speciaal voor kinderen behoren ook tot de mogelijkheden, zodat je samen met het hele gezin kunt genieten van een goede start van de dag!