Euro Soccers
Image default
Toerisme

Open op zon- en feestdagen

goedkope hotels blankenberge

Je weet dit: eindelijk een vrije dag, en dan wordt er niets gedaan, niets te doen. Maar aan de Belgische kust is altijd wat te beleven! We hebben de plaatsen op een rij gezet die op zon- en feestdagen aan de kust open zijn, en voorzien je ook van een aantal heerlijke plekken die zeker open zijn!

Transport

Wil je naar de kust rijden? Check dan de parking aan de Belgische kust!

Zoals openbaar vervoer? Op zon- en feestdagen rijdt de trein elk uur naar de kust. Wil je zeker weten dat er een trein is, plan dan van tevoren de route.

Met kusttrams ben je bijna overal: er rijdt elke 10, 15 of 20 minuten een tram en ’s nachts rijdt de tram elke 30 minuten. Zorg ervoor dat u de dienstregeling controleert om er zeker van te zijn dat u verkeer heeft!

Eten & Drinken

Weet u niet zeker of het restaurant open is op zon- en feestdagen? Bekijk zeker onze eetpagina om te zien wanneer ze open zijn! We hebben al een aantal producten op de markt gebracht die zeker op feestdagen open zijn! (Of aangepaste werktijden tijdens vakanties)

  • Feu D’or in Nieuwpoort
  • Brasserie Tearoom Zandbank in Middelkerke
  • Le Muzée de L’amuzette in Knokke
  • Au Grenache in Oostende
  • Aan Tafel in De Haan
  • De Maretak in De Panne

Shoppen

Als u van winkelen in kustgebieden houdt, heeft u geluk: deze winkels zijn meestal open op zon- en feestdagen. In Blankenberge zijn de meeste winkels in het stadscentrum ook op zondag open en in het hoogseizoen worden er regelmatig avondmarkten en rommelmarkten georganiseerd. Daarom kunnen enthousiastelingen ronddwalen op de markt.

In Knokke, een mondain mekka langs de kust, kun je op feestdagen shoppen in de Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan.

Ontspanning

Bij slecht weer meedoen aan leuke activiteiten? We hebben enkele suggesties om zeker op zon- en feestdagen te openen.

In Oostende kan je in Puzzle Oostende een echt moordmysteriespel spelen met je familie of vrienden. Je hebt een uur om de moord op te lossen, anders verlies je! Het wordt aanbevolen om te reserveren, de prijs is afhankelijk van het aantal personen en kan afwijken op feestdagen.

Geïnteresseerd in het dierenrijk? Voor het zeeleven en Blankenberge Serpentine bent u bij ons aan het juiste adres! Tip van een expert: u kunt geld besparen door een combinatieticket te kopen!

Andere interessante activiteiten Blacklight Minigolf in Blankenberge of Kegel X-Treme in Middelkerke.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html