Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging: ideale oplossing voor werkplaatsen met een flexibele inrichting

Heeft u een werkplaats waar de inrichting nogal eens verandert? Dan is mobiele afzuiging voor u een ideale manier om toch een gezonde lucht te verzorgen voor u en uw medewerkers. Dat is voor hen veiliger en uiteraard ook conform de strenge richtlijnen die gelden op dat gebied. Vaste afzuiging plaatst u bij een permanente plek waar bijvoorbeeld gelast, gezaagd of geslepen wordt. Deze zuigt de rook en stofjes bij de bron weg en voorkomt dat ze de lucht in worden gebracht. Mobiele afzuiging kiest u als deze werkplaatsen regelmatig van locatie veranderen. Lemtech Lucht- en Milieutechniek is dan de specialist om contact mee op te nemen.

Mobiele afzuiging: wat is het en wanneer heeft u het nodig?

Onder mobiele afzuiging wordt er afzuiging verstaan die van plaats kan veranderen. U kunt dan denken aan een mobiele centrale unit met afzuigslang die u overal waar nodig in uw werkplaats kunt neerzetten. Een andere vorm van mobiele afzuiging is een vaste centrale unit met meerdere afzuigslangen. Kiest u voor deze specialist, dan is een systeem met wel twaalf slangen een mogelijkheid. Er kunnen dus twaalf werknemers tegelijkertijd veilig werken op de werkplaats. Het systeem dat u uitkiest moet passen bij uw specifieke situatie. Daarom kunt u bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek ook maatwerk verwachten en uw mobiele afzuiging exact laten afstemmen op wat u nodig heeft.

Ontdek de mogelijkheden van deze specialist

Neem contact op met deze specialist om uw wensen kenbaar te maken. U ziet dan al snel dat er maar weinig niet mogelijk is als u met hen besluit verder te gaan. Een groot aantal tevreden klanten uit heel Nederland zijn u al voorgegaan. Zij geloven dat schone lucht op iedere industriële werkplek mogelijk is en dat is dan ook hun missie. Kies voor één van de systemen van deze specialist en uw werknemers kunnen veilig en gezond hun werk doen.

https://www.lemtech.nl/