Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Met de PET-fles gaat er een wereld voor u open

Zegt u PET-fles, dan zegt u kwaliteit. Dat heeft er alles mee te maken dat de PET-fles of Media-fles onder hoogwaardige productieomstandigheden wordt gemaakt. De PET-fles biedt de perfecte verpakkingsoplossingen voor tal van bedrijven en winkels: ze schitteren in ieder winkelschap en in iedere etalage. Deze verpakkingen zijn hoogwaardig en bovenal volledig veilig. De duurzame kunststof kan door iedere winkel als visitekaartje gebruikt worden. Koopt u uw PET-fles bij PET Power, dan bent u verzekerd van een hoogwaardig model Media-fles. Deze zijn ontwikkeld en geproduceerd aan de hand van de recentste technologische ontwikkelingen. De Media-fles staat in een ongeëvenaard hoog vaandel. Productie vindt onder meer plaats voor cosmetische producenten, maar de Media-fles vindt ook bij farmaceutische en chemische bedrijven gretig aftrek. Kortom: deze fles is voor (bijna) iedereen.

Zeer diverse en uitgebreide productie

Bij PET Power wordt zeer divers en uitgebreid geproduceerd. Elk van de flessen wordt in hoogwaardige productieomstandigheden gemaakt. In totaal heeft u als klant keuze uit 15 verschillende soorten PET-fles. De Media-fles of -pot wordt voor u maat gemaakt. De bekendste flessen zijn onder meer de Veral, Piljar en Sirop. Deze flessen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. De flessen kunnen zo klein zijn als 10 ml in inhoud, maar kunnen ook een inhoud van 1.1 liter hebben. Kiest u ervoor een PET-fles zelf samen te stellen? Dan heeft u kiezen uit een breed aanbod van liefst 1000 verschillende onderdelen.

Ga voor ideale productieomstandigheden

De productieomstandigheden voor de Media-Fles zijn bij deze expert optimaal. Zo worden de flessen in een GFP Class C-productieruimte geproduceerd. Deze omgeving bedraagt liefst 1.200 vierkante meter. Het besmettingsniveau is minimaal. Elke geproduceerde PET-fles voldoet aan de steriliteit niveau 10⁶ eis, die de Pharmacopoeia stelt. Als klant weet u zeker dat u een product van ongeëvenaard hoge kwaliteit in huis haalt, keer op keer. Die hoge kwaliteit zit hem niet alleen in de productieomstandigheden, maar ook in de ruime keuze in modellen.