Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Draadstangen, moeren, bouten en ruim 25.000 andere bouwbenodigdheden bestelt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar bevestigingsmaterialen en andere bouwbenodigdheden? Voor onder andere rvs en stalen draadstangen, bouten en moeren, kunt u terecht in het assortiment van ruim 25.000 artikelen van Kobout. Bovendien staan de servicegerichte medewerkers voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over de meest geschikte materialen. Zo wordt uw project een groot succes. Laat uw bestelling bij u afleveren of haal deze op aan de afhaalbalie; de keuze is aan u!

Eersteklas bevestigingsmaterialen voor een ijzersterkte constructie

In veel gevallen worden draadstangen en de bijbehorende bouten en moeren uit het assortiment van deze specialist gebruikt om een ijzersterke constructie op bijvoorbeeld de wanden of het plafond van een pand te creëren. Met de draadstang bevestigt u namelijk meerdere objecten moeiteloos aan elkaar. Al jaren vertrouwen bedrijven in de bouw, handel en industrie op de scherp geprijsde producten en de productkennis van Kobouts gekwalificeerde personeel. Deze experts kunnen u bovendien helpen met het op maat zagen van uw draadstangen, u gericht adviseren over bijpassende bouten en moeren uit het ruime assortiment of uw producten voor u assembleren. Wat uw vraag ook is; bij deze aanbieder bent u er zeker van dat u een passende oplossing ontvangt.

Bestel uw benodigdheden direct in de webshop

U kunt de gewenste draadstangen, bouten en moeren direct online bestellen uit het uitgebreide assortiment. In de meeste gevallen zijn uw artikelen direct leverbaar. Is dit niet het geval? Dan zorgen de servicegerichte medewerkers ervoor dat deze alsnog voor u besteld kunnen worden. Ook voor andere diensten kunt u een beroep doen op Kobout, zo regelen zij uw transport en assemblage en beheren zij zelfs uw voorraad aan bouwbenodigdheden. Zo wordt u ontzorgd in uw dagelijkse werkzaamheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bouw-, handel- of industriebedrijf? Neem dan contact op met deze totaalleverancier via de contactgegevens op de website.