Euro Soccers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf voert sloopwerkzaamheden en waterwerken in Zuid-Holland vakkundig uit

Wilt u gebouwen, kunstwerken of installaties laten slopen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig waterwerken in Zuid-Holland maakt? De specialisten van Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp hebben met dit soort werkzaamheden jarenlange ervaring. Bovendien staan klantvriendelijkheid en het milieu hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Dit ziet u onder andere terug in het feit dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd met het oog op veiligheid, milieu en kwaliteit. Ook is al het bouwmateriaal gekeurd en maken de medewerkers de sloopwerken van tevoren vrij van asbest en/of gevaarlijke stoffen.

De waterwerken die dit bedrijf graag voor u maakt

Er zijn diverse soorten waterwerken die de ervaren medewerkers van dit bedrijf in Zuid-Holland voor u kunnen maken. Denk hierbij onder andere aan de restauratie van voetgangersbruggen en het plaatsen van steigers. Beschikt u over een damwand? Dan is GDH-schot © wellicht een goede keuze voor u. Met dit overzetsysteem verlengt u de levensduur van uw damwand en bespaart u in de kosten. Dit zijn maar twee van de vele voordelen van dit systeem. Wilt u meer over de mogelijkheden weten? Dan vertellen de medewerkers er graag meer over.

Ga in gesprek met de ervaren medewerkers

Neem contact op met Gebr. de Hollander in Hazerswoude-Dorp, provincie Zuid-Holland, als u interesse heeft in sloopwerkzaamheden en/of waterwerken. De ervaren medewerkers vertellen u in een gesprek graag wat de mogelijkheden zijn voor het vraagstuk dat u heeft. Ze denken graag met u mee, want klantvriendelijkheid en -gerichtheid staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel. Daarnaast is de werkwijze van de specialisten transparant. Hierdoor weet u welke werkzaamheden er wanneer worden uitgevoerd en met welke bouwmaterialen ze de diensten uitvoeren. Ontstaat er een probleem vooraf of tijdens het project? Dan lost dit bedrijf dat met genoegen voor u op! Ga in gesprek met de experts en ontdek alle diensten.