Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

De perfecte oplossing in trussen huren

Waarom moet je een truss huren voor je evenement?

Vele organisatoren van evenementen kiezen voor het huren van trussen. Dit biedt hen veel mogelijkheden voor het gebruiken van audiovisuele techniek zoals verlichting en audio-installaties. Deze worden namelijk aan de trussen bevestigd die op een later moment middels motortakels de lucht in worden gehesen. Zo kunnen zij het geluid verder verspreiden over het publiek en kunnen ze ook de gasten op een hoge tribune voorzien van het nodige geluid. Het huren van een truss systeem kun je ook doen om je verlichting een andere dimensie te geven. De lichtstraal komt dan van (schuin)boven in plaats van vanaf podiumhoogte.

Een truss kan gemakkelijk vervoerd worden

Het voordeel van trussen zijn dat deze van aluminium gemaakt zijn en daardoor erg licht in gebruik zijn. Dit maakt dat ze makkelijk te vervoeren zijn. Wat ze helemaal ideaal voor vervoer maken is dat ze goed stapelbaar zijn. De techniekleverancier kan op deze manier de truck efficiënt inladen met zoveel mogelijk gehuurde trussen voor jouw evenement.

Een truss huren scheelt veel stress

Als organisator van een evenement doe je er goed aan om te kijken hoe vaak je de trussen gaat huren. Vaak is dit maar eenmalig of niet vaak genoeg om over te gaan tot koop. Truss huren brengt daarom de ideale oplossing. De leverancier zorgt ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Tevens zal de gemiddelde partij ook zorgen voor de levering op locatie. Zo heb jij er vooraf geen omkijken naar. Ook het installeren hoef je niet zelf te doen. Sterker nog: dat mag niet omdat dit alleen gedaan kan worden door professionals. Ook tijdens het installeren heb je er dus geen omkijken naar. Het is al helemaal prettig om na afloop van het evenement de trussen simpelweg weer in te leveren bij de partij waarbij je ze gehuurd hebt. Je zit niet vast aan opslag ervan en je bent er meteen weer vanaf.

Creëer een truss systeem geheel op maat

Een truss systeem kan geheel op maat gemaakt worden. Deze bestaat namelijk uit losse truss elementen. Deze verbind je samen tot één groot systeem. De elementen verschillen van vorm en daardoor kun je voor jouw locatie de ideale samenstelling vinden. Kies jij ervoor om één lange rechte lijn aan trussen te huren? Of benodigt jouw evenementlocatie een truss systeem met bochten of hoeken? De keuze is groot.

Truss huren bij een professional

In overleg met de professional is er altijd wel een passende oplossing te vinden. Houd er rekening mee dat je zaken moet doen met een partij die ook de trussen kan installeren. Vraag dit voor de zekerheid aan het begin direct na. Je kunt hier beter maar van tevoren duidelijkheid over hebben dan achteraf voor verrassingen komen te staan. Zo weet je zeker dat je probleemloos trussen huren kunt die perfect aansluiten op de behoeften van je evenement.

https://riggingbox.nl/

Gerelateerde artikelen

SLOTEN – EEN INTRODUCTIE IN DE WONDERLIJKE WERELD VAN SLOTEN

Opslagruimte Rotterdam

Mentorschap, bewindvoering of onder curatele stelling in regio Breda