Euro Soccers
Image default
Electronica en Computers

Zelf beveiligingscamera’s installeren

Het opzetten van beveiligingscamera’s voor thuis is een vrij eenvoudige taak, zelfs voor de onervaren doe-het-zelver. Er is weinig gereedschap nodig – u moet vooral een beetje plannen en uw huis bekijken zoals een inbreker of een andere indringer dat zou doen. Met de juiste plaatsing van kleine, onopvallende thuis beveiligingscamera’s, kunt u bijna elk gebied van uw huis beschermen met behulp van vier tot misschien hooguit tien goed geplaatste camera’s.

Home beveiligingscamera’s systemen worden gebruikt voor meer dan alleen het beschermen van uw woning tegen inbrekers en insluipers. Een groeiende trend is het gebruik van deze camera’s om toezicht te houden op dienstmeisjes, kinderoppas, en klusjesmannen die in uw huis kunnen zijn wanneer u er niet bent.

Vooral als u zelf thuis beveiligingscamera’s installeert, kunt u waarschijnlijk het beste kiezen voor een draadloos thuis beveiligingscamera systeem, omwille van de eenvoud. U hoeft geen zorgen te maken over het uitvoeren van draden terug naar uw belangrijkste bedieningspaneel of opname-systeem, en als je gaat met batterij gevoede camera’s, je hoeft niet eens zorgen te maken over de nabijheid van stopcontacten.

Draadloze home security camera systemen zenden beelden naar uw televisie of u kunt de beelden opnemen op uw videorecorder voor latere herziening als dat nodig is. U kunt het ook zo instellen dat u kunt zien wat er thuis gebeurt, zelfs als u er niet bent, door de beelden via uw computer te sturen, waarmee u dan op afstand via het internet verbinding kunt maken.

Onderzoek uw huis zorgvuldig en plaats de bewakingscamera’s zo dat u verschillende potentiële toegangspunten (bv. deuren en ramen) tegelijk kunt afschermen. Een andere verstandige zet bij het opstellen van thuisbeveiligingscamera’s is om ze zo te plaatsen dat ze duidelijke verkeerspaden door uw huis bewaken, en/of de delen van uw huis bewaken die de meest waardevolle inbraakdoelen bevatten (bijv. home-entertainmentsystemen, juwelen en computers).

Als u een ingang hebt met verschillende ramen die naar een gang leiden, kunt u uw huisbeveiligingscamera instellen om alleen de gang in de gaten te houden, in plaats van elke ingang afzonderlijk. Een ander goed idee bij het opstellen van huisbeveiligingscamera’s is om de toegang tot uw bovenverdiepingen te bewaken door eenvoudigweg de trap te bewaken.

Als u een kelder heeft, is het ook een goed idee om die trap in de gaten te houden. Plaats toegangs- en inbraaksensoren op alle ramen van de kelder en installeer vervolgens een bewakingscamera met zicht op de trap die naar uw huis leidt. U kunt ook de garage-ingang van uw huis in de gaten houden, als u er een heeft.

Als u eenmaal de gewenste locaties hebt gekozen, is er voor het installeren van bewakingscamera’s niet veel meer nodig dan een schroevendraaier, misschien een elektrische boormachine, en een paar stevige houtschroeven en mollybouten of plastic schroefankers. Als u een helper hebt, test dan de plaatsing van de camera op verschillende plaatsen terwijl uw assistent naar de monitoren kijkt.

Bij het opzetten van home security camera’s systemen, sommige mensen ervoor kiezen om duidelijk zichtbaar huis veiligheid, of u kunt in plaats daarvan kiezen voor kleine micro-camera’s die kunnen worden verborgen bijna overal – een bloempot, stereo kast, of in een plafond gemonteerde lichtarmatuur zijn vaak gekozen locaties. In ieder geval, met de verscheidenheid van thuis beveiligingscamera’s opties die vandaag beschikbaar zijn, een doe het zelf thuis beveiligingsinstallatie is eenvoudiger dan ooit.

https://www.securitythuis.nl/

Gerelateerde artikelen

Een drone kopen om videos te maken voor evenementen

Je kunt veel meer met je Xbox dan je denkt

Haal meer uit je grootformaat printer met een refurbished Canon PFI 1700 cartridge