Euro Soccers
Image default
Electronica en Computers

Haal meer uit je grootformaat printer met een refurbished Canon PFI 1700 cartridge

Geef je veel geld uit aan materiaalkosten voor je grootformaat printer? Dit kan anders door te kiezen voor refurbished inktpatronen. Refurbished betekent letterlijk “gereviseerd”, wat inhoudt dat het inktpatroon opnieuw wordt gefabriceerd en afgevuld wordt met inkt. In andere woorden: het inktpatroon krijgt een tweede leven. Het draagt daardoor niet meer de originele merknaam, maar biedt jouw bedrijf wel dezelfde specificaties én prestaties. Bij Plotterinkshop heb je de mogelijkheid om verschillende soorten cartridges voor zowel Canon als HP DesignJet te bestellen, zoals de Canon PFI 1700 cartridge.

Verlaag je materiaalkosten door je cartridges in deze webshop te bestellen

Het printen van documenten binnen je organisatie kan een ontzettend grote kostenpost zijn. In de webshop van Plotterinkshop worden daarom tegen een betaalbare prijs refurbished cartridges aangeboden. Je selecteert simpelweg jouw type plotter, het inktpatroon dat je zoekt, de kleur en de gewenste hoeveelheid. Een van de inktpatronen die je hier aanschaft, is de Canon PFI 1700 cartridge. Deze is geschikt voor uiteenlopende modellen grootformaat printers, zoals de iPF Pro-2000, 2100, 4000, 4100, 6000 en 6100. Als je je bestelling op jouw locatie in heel Europa ontvangt, klik je de cartridge in je printer door middel van plug-and-print. Het is niet nodig om te spoelen en je kunt het patroon zelfs combineren met de originele patronen.

Ontvang een product dat volledig OEM-matched is

De producten die je in deze webshop bestelt, zoals de Canon PFI 1700 cartridge, zijn volledig OEM-matched. Dit houdt in dat deze precies dezelfde kleursamenstelling heeft als de originele patronen. Bovendien heeft het gebruik van deze patronen geen invloed op je eventuele garantie en/of service. Mocht je nog vragen hebben over de refurbished cartridges of over het bestelproces, dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van deze webshop. Zij staan voor je klaar om je meer uitleg of persoonlijk advies te geven. Ontdek de hoge kwaliteit zelf!

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl