Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Wat is een smartshop precies?

Misschien heb je het al wel eens voorbij horen komen bij bijvoorbeeld vrienden: de smartshop. Maar misschien weet je nog niet helemaal wat een smartshop precies is en wat je er allemaal kunt kopen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder, want wij leggen het je uit!

 

Wat is een smartshop?

Een smartshop is een winkel waar je bewustzijnsveranderende en geestverruimende middelen kunt aanschaffen. De naam smartshop is ontstaan door de benaming van een groep kruiden en voedingssupplementen, die bijdragen aan de stimulans van cognitieve vermogens. De winkels zijn dus gespecialiseerd in de verkoop deze middelen. Je vindt deze winkels zowel online als in de winkelstraten van Nederland. Er werken vaak experts op het gebied van psychoactieve substanties. Zij kunnen je vaak ook adviseren over het gebruik en over welke producten welke effecten oproepen.

 

Welke producten verkopen ze precies bij Smartshops?

Bij een smartshop zijn eindeloos veel producten te vinden. Je vindt er bijvoorbeeld paddo’s, magische truffels en vaporizers. Maar er is nog veel meer te vinden. Zo vind je er ook bijvoorbeeld kits om zelf paddo’s te kweken, losse kweekspullen en CBD-kristallen. Wil je zelf iets kweken? Dan zijn er ook heel veel zaden te vinden, die buiten en binnen te kweken zijn. Maar bij een smartshop vind je ook vaak medicinale soorten middelen. Lees vooral de uitgebreide beschrijving die je vaak vindt op de websites van verschillende Smartshops. In overleg met je arts kun je hier mogelijk gebruik van maken om bijvoorbeeld pijn te verlichten. Als je al weet wat je wilt kun je middelen online bestellen, maar als je graag advies wilt kun je beter naar een winkel gaan.

 

Uitproberen?

Wil je een keer iets uitproberen? Win dan advies in bij de experts die werken bij deze shops. Zij kunnen je goed adviseren over wat je voor het eerst kunt gebruiken en in welke dosering. Kijk bijvoorbeeld een op de website van Smartshop 24 High. Ze hebben een ruim aanbod met verschillende producten. Je kunt contact met ze opnemen als je graag meer informatie wilt over de werking van de fijne substanties.