Euro Soccers
Image default
Dienstverlening

Tandartsapparatuur voor de beste praktijken

Voor een tandartspraktijk, orthodontist of mondhygiënist is het van groot belang welk tandartsapparatuur gebruikt wordt. Het gaat immers wel over het welzijn van de patiënt en hierom moet het aan nogal wat eisen voldoen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je gaat voor kwaliteit, hiernaast is het ook belangrijk dat de inrichting van de praktijk past bij het imago wat je uit wilt stralen. Om een juiste mix te vinden tussen deze beide dingen kun je All Dent inschakelen. All Dent is een organisatie die in samenwerking met de eigenaren van de praktijk deze op een manier is waarop het gewenst is. Het kan natuurlijk zo zijn dat de wensen verschillen met het advies van All Dent, in dit geval wordt gekeken welk tandartsapparatuur hier het beste gebruikt kan worden.

 

Tandartsapparatuur van All Dent

Bij All Dent kunt u tandartsapparatuur aanschaffen in alle verschillende segmenten, stijlen en diverse. Op deze manier zit er voor uw praktijk altijd wel een juiste optie tussen. Het proces start altijd met het afstemmen van de wensen in een gesprek, vervolgens loop je samen met een medewerker van All Dent door de praktijk om te bekijken wat er precies mogelijk is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat dit tot nieuwe inzichten leidt bij de All Dent medewerker en hierdoor andere mogelijkheden verschijnen. Naast de tandartsapparatuur die gebruikt wordt voor de behandelingen gaat All Dent ook over de inrichting van de praktijk, hierin spelen de stoelen een belangrijke rol. Hiernaast zijn overige meubels, kleur en hetgeen wat de patiënt ziet als hij/zij in de stoel ligt ook heel erg belangrijk.

 

Meer weten?

Als u nog onvoldoende weet over All Dent en hun tandartsapparatuur en denkt mogelijk geïnteresseerd te zijn dan kunt u de website raadplegen. Hier zal u foto’s tegenkomen van voorbeelden van het werk van All Dent. Hierin is te zien dat het heel uiteenlopend is wat er allemaal wordt neergezet. In een vrijblijvend gesprek kunnen jullie bekijken of er wellicht een goede match is en jullie elkaar kunnen helpen. Mocht u nog tandartsen in uw netwerk hebben kunt u hen ook All Dent aanraden.

 

Gerelateerde artikelen

Elektrisch onderhoud nodig

Op gespecialiseerde wijze een wespennest verwijderen nabij Utrecht

De beste videograaf voor iedere bruiloft