Euro Soccers
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor de sterrenbeelden komende maanden

september Algemeen Het wordt een maand, waarin er rust in je emoties is, waardoor je stabieler bent. Let op de oppositie van Venus en Pluto, omdat je hierdoor nog wel eens wat fouten kunt maken. Gaat er iets fout, zorg dan dat je rustig blijft en controle houdt. Er zijn aanwijzingen dat je aan het begin van de maand moeite kunt hebben in het nemen van belangrijke besluiten. Je kunt wisselvallig zijn en weet niet altijd wat je wilt. Waarschijnlijk is het vooral de Volle Maan in jouw teken die voor empathie en zorgzaamheid zorgt en dit is dus de reden, waarom je twijfelt. Je wilt het anderen namelijk erg naar de zin maken en kan daar in doorslaan. Het maakt niet uit hoe je andere mensen bijstaat, zolang je maar in staat bent jezelf niet weg te cijferen. De 3de t/m de 5de is juist weer wel zeer geschikt voor moeilijke besluiten. Mensen zullen verbaasd zijn hoe doortastend jij kunt reageren en handelen. Je kunt alles bereiken als jij je er maar 100% voor inzet. Jouw heersende planeet Venus zal vanaf de 6de in de Leeuw reizen. Met name zakelijk en financieel kun je veel initiatief nemen, maar ook in de liefde is er het een en ander mogelijk. Er zullen niet echt heel grote dingen gebeuren, maar je bent zelfverzekerd en krachtig. Mensen zullen geregeld onder de indruk zijn van de dingen die je doet en datgene wat je kunt presteren.

 

November November Algemeen Mercurius brengt innovatieve ideeën. Je bent positief en straalt zowel emotioneel als intellectueel veel goeds uit. Mensen zullen onder de indruk zijn wat je uitstraalt. Je deelt je ervaringen graag met anderen en neemt er uitgebreid de tijd voor. Ondanks dat je ambities hebt, ben je van mening dat serieusheid niet altijd tot de juiste resultaten leidt. Je vindt interpersoonlijk contact belangrijk en wilt niet alleen serieuze, maar ook leuke dingen delen. Voel je je goed, dan kun je de eerste week plannen hebben en innovatieve ideeën geven. Je voelt je mentaal sterk, maar moet wel voldoende slapen, omdat je anders teveel energie verbruikt. Je kunt dan geestelijk een bepaalde futloosheid ervaren, waardoor je minder opgewekt wordt. Vanaf de 8ste biedt Venus veel kracht om te genieten van de positieve kanten van het leven, zoals natuur, een relatie, contact met anderen en de geneugten van het leven. Je deelt graag veel emoties met mensen en wilt niet alleen jezelf versterken, maar helpt ook graag je medemens. Mensen trekken naar je toe en vinden het fijn dat je zo begaan met ze bent. In de liefde ben je serieus, maar bied je wel veel intimiteit en passie, waardoor er liefdevolle uitingen zijn. Ook zakelijk kun je goede zaken doen, doordat je zeer professioneel bent in de dingen die je doet. Je vindt het fijn veranderingen aan te brengen. Je kunt unieke dingen doen, die leiden tot goede impulsen voor je carrière. Het midden van de maand zal de Maan een sterke intellectuele en spirituele energie bieden, waardoor deze dagen geschikt zijn voor het starten van een nieuwe opleiding of een bestaande opleiding te intensiveren. Je bent intellectueel sterk en daardoor kan je vrij makkelijk nieuwe kennis opnemen. Je bent optimistisch en gelooft in de goedheid van de mens, waarbij je zelf ook een zeer positieve en empathische energie uitstraalt.

 

April De Zon kan voor het sterrenbeeld Ram belangrijk zijn en een soort buffer vormen om de enigszins negatieve energie van je heersende planeet Mars te weren. Daardoor lijk je soms wat minder energiek. In principe is dit niet zo, maar ga je juist adequaat en efficiënt met je energie omgaan. Je kunt privéproblemen krijgen, die op moet lossen. Deze kunnen binnen de relatie liggen, bij familie of in sociale contacten. Hoe dan ook, zorg dat je er een weg in vindt, omdat je anders problemen op andere gebieden kunt krijgen. Tot de 10de zal je eerder opgestarte zaken onder de loep nemen. Zorg dat je van fouten leert en durf jezelf kwetsbaar op te stellen. Mocht je moeite hebben, dan wordt aangeraden rust te zoeken en minder actief bezig te zijn. Tracht problemen zo snel mogelijk op te lossen. Kan dit niet, vraag dan betrouwbare mensen advies. Mensen die voor een baas werken, zijn overigens makkelijker in staat ze op te lossen, dan mensen die eigenbaas zijn. Uiteindelijk gaat het er om dat je in staat bent niet van probleem naar probleem te lopen. Dan word je alleen maar vertraagd in dat wat belangrijk is. Daardoor kun je doelen en kansen mislopen. Mensen die mogelijkheid hebben, doen er goed aan een reis te plannen. Dit kan gaan om een zakelijke reis, maar kan ook een privéreis zijn. Er wordt voor dit gedeelte van de maand aangeraden meer naar buiten te gaan, meer vrije tijd te nemen en meer met privécontacten om te gaan. Je denkt dat je werk niet kan wachten, maar dat zal meevallen. Ben je namelijk mentaal opgeladen, dan kun je alsnog veel inhalen. Van de 10de tot de 20ste kun je dingen doen, die in contrast staan met wat je eerder hebt gedaan. Door kosmische invloeden zijn er situaties mogelijk, die niet te voorspellen zijn. Op zich kan je hier mee omgaan en zal je het positieve er uithalen, tenzij je te zwaar in het leven staat. Dan kun je het voor jezelf moeilijk maken. Er wordt aangeraden vooral humor te gebruiken en empathisch met mensen om te gaan. Pas je vooral aan als er iets minder goed gaat. Over het algemeen lukt dat je wel en kun je vrolijk en evenwichtig in het leven staan. Voor mensen met een eigen bedrijf zijn er deze periode grote mogelijkheden. Er wordt aangeraden goed na te denken. Het is overigens een goede maand om een bedrijf te starten, maar er wordt aangeraden dit te doen als je hier uitgebreid over na hebt gedacht. Lees meer over daghoroscoop Ram of het sterrenbeeld Ram. Ontdek tevens de sterrenbeelden maanden.